ΠΑΤΡΑ: Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα για το Καραμανδάνειο – Αγώνας δρόμου από Γκάγκα για να βρεθεί λύση

    Ημερομηνία:

    Ενας ιδιαίτερα δύσκολος αγώνας εξελίχθηκε χθες το μεσημέρι στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα για την επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει στο Αναισθησιολογικό Τμήμα του Καραμανδανείου.

    Η κ. Γκάγκα ανταποκρινόμενη στο αίτημα της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και μέλους του ΔΣ του Καραμανδανείου, Αννας Μαστοράκου συναντήθηκε χθες μαζί της.

    Η κ. Μαστοράκου της μετέφερε τα κακά μαντάτα της Πάτρας καθώς είχε προηγηθεί ένας κύκλος επικοινωνίας με τους γιατρούς που υπηρετούν στο συγκεκριμένο τμήμα. Ολοι την είχαν εκφράσει την απόφασή τους να καταθέσουν την παραίτησή τους από το ΕΣΥ.

    «Εκανα μία προσπάθεια σε προσωπικό επίπεδο για να τους μεταπείσω. Στο πλαίσιο αυτής συναντήθηκα χθες με την κ. Γκάγκα» μας ανέφερε η κ Μαστοράκου προσθέτοντας:

    ICECAP

    «Η κ. Γκάγκα κάνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να βρεθεί λύση. Από κοινού χθες κάναμε μία σειρά τηλεφωνημάτων σε συναδέλφους ανά την Ελλάδα με στόχο να βρούμε διαθέσιμους και έμπειρους που θα έχουν τον βαθμό του διευθυντή ώστε να καλύψουν το νοσοκομείο μέχρι να γίνουν οι προσλήψεις. Βρήκαμε μία η οποία όμως μας έθεσε ως προϋπόθεση να βρεθεί κι ένας δεύτερος με εμπειρία. Πιστεύω ότι θα έχουμε αποτέλεσμα.

    Επίσης οι τοπικοί συνάδελφοι αν βρεθούν οι δύο έμπειροι υπαναχωρούν στις σκέψεις τους για παραίτηση».
    Πιθανόν και σήμερα να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

    Την ίδια στιγμή οι φορείς του νοσοκομείου και της πόλης έστελναν μήνυμα ξεσηκωμού. Υπενθυμίζουμε ότι αύριο ο Δήμος Πατρέων διοργανώνει κινητοποίηση στις 19.30, στην πλατεία Γεωργίου.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αναδρομικά: «Κλείδωσε» η επιστροφή τους – Μαζικές πληρωμές για 500.000 συνταξιούχους

    Κλείδωσαν οριστικά οι πληρωμές αναδρομικών για τους συνταξιούχους που...

    Ο Αλεξάντερ Πέιν θα είναι ο πρόεδρος της επιτροπής του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Βενετίας 2025

    Ο ελληνικής καταγωγής αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Αλεξάντερ Πέιν...

    Ακριβά φάρμακα στο σπίτι: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

    Ένα μεγάλο «άνοιγμα» για τη διευκόλυνση χρονίως πασχόντων που...

    Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στη Ζάκυνθο

    Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε...