ΠΑΤΡΑ: Πλατεία Γεωργίου… χωρίς πεταλούδες

    Ημερομηνία:

    Οι πεταλούδες έφυγαν από την πλατεία Γεωργίου, πέταξαν από την καρδιά της Πάτρας και η αλήθεια είναι ότι η πλατεία έμεινε ξανά γυμνή, χωρίς άνοιξη, μόνο τσιμέντο.

    Το σκηνικό που είχε διαμορφωθεί στην πλατεία Γεωργίου το τελευταίο διάστημα από την Πρωτομαγιά και μετά ήταν από τα ομορφότερα που έχουμε δει στην καρδιά της πόλης.

    Μια δουλειά από το Καρναβαλικό Συνεργείο και την αρχιτεκτονική υπηρεσία του δήμου που έφερε την άνοιξη και τα χρώματα στην καρδιά της Πάτρας από την Πρωτομαγιά και μετά.

    Ίσως δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να υπάρχουν κατά διαστήματα τέτοιοι διάκοσμοι από το Καρναβαλικό Συνεργείο, ανάλογα με την εποχή που να κεντρίζουν την προσοχή και τις εντυπώσεις σε μία πλατεία που κατά τα άλλα, χωρίς πράσινο, μοιάζει γυμνή.

    Η φωτογραφία είναι από τον Lefteri Meligdi, προτού φύγουν οι πεταλούδες.

    Οι πεταλούδες έφυγαν από την πλατεία Γεωργίου - Μετά από αυτές τι;

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Για 4 βιασμούς κατηγορείται ο γιος της πριγκίπισσας

    Ο μεγαλύτερος γιος της πριγκίπισσας της Νορβηγίας Μέτε-Μάριτ,  Μάριους Μποργκ Χόιμπι, κατηγορείται...

    «Πώς ένα τρίο με βοήθησε να ξεπεράσω τον δύσκολο χωρισμό μου»

    Φαίνεται πώς όλο και περισσότερος κόσμος έχει αρχίσει και...

    Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου

    Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου. Μετά την πυρκαγιά που απείλησε το...

    Δυτική Αχαΐα: Υπόμνημα Αλεξόπουλου σε Κατσαφάδο- Ζητά έκτακτη χρηματοδότηση

    Υπόμνημα με την πλήρη καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν...