Πάτρα – Πλαζ: Ο Δήμος δεν περίμενε άλλο την ΕΤΑΔ – «Εφοδος» στην πλαζ για τα μπάνια του λαού

    Ημερομηνία:

    Δεν περίμενε άλλο να πάρει άδεια από την ΕΤΑΔ ο Δήμος Πατρέων, που προχώρησε την περασμένη εβδομάδα αιφνιδιαστικά σε εργασίες βελτίωσης των υποδομών εξυπηρέτησης των λουομένων στην παραλία της πλαζ.

    Παράλληλα, ο Δήμος Πατρέων εγκατέστησε και ναυαγοσώστες σε δύο σημεία της παραλίας, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα, στη διαχείριση της πλαζ.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Παράγοντες της δημοτικής αρχής αναφέρουν ότι προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια, γιατί παρά τις οχλήσεις που είχαν γίνει εγγράφως προς την ΕΤΑΔ, δεν υπήρξε καμία απάντηση στο αίτημα να δοθεί άδεια για να προχωρήσουν τα συνεργεία του Δήμου σε εργασίες, με αποτέλεσμα οι λουόμενοι να μην έχουν υποδομές εξυπηρέτησης και το κυριότερο, ναυαγοσωστική κάλυψη εν μέσω καλοκαιριού.

    Οσο για τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή η πράξη, παράγοντες της δημοτικής αρχής τονίζουν ότι ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, αν χρειαστεί να κάτσει ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου, επειδή εξυπηρέτησε τις λαϊκές ανάγκες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τους γονείς της

    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε πρόσφατα με τους διαδικτυακούς της φίλους μια...

    Έκρηξη φιάλης οξυγόνου στην Κοζάνη με δύο τραυματίες – Ακρωτηριάστηκε ο ένας

    Δύο άτομα τραυματίστηκαν ο ένας σοβαρά, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε...

    Πάτρα: Δεύτερο σοβαρό τροχαίο στη Βενιζέλου! ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό – φωτό

    Νέο τροχαίο (το δευτερο σήμερα) στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου...

    Έρευνα Focus Bari: Οι Έλληνες «κολλημένοι» online 131 λεπτά την ημέρα

    Η ψηφιακή καθημερινότητα των Ελλήνων αλλάζει ραγδαία, με τα smartphones, τις online...