ΠΑΤΡΑ: Πλημμύρισε πάλι το Νοσοκομείο Ρίου

    Ημερομηνία:

    Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα…. Η φράση αυτή ταιριάζει γάντι στο νοσοκομείο του Ρίου, κάθε φορά που βρέχει.

    GLEARNET

    Η πρωινή νεροποντή της Τρίτης, ανέδειξε για ακόμα μια φορά, τα σημαντικά προβλήματα υποδομής που έχει το νοσοκομείο, καθώς τα νερά μπήκαν από την ταράτσα του κτηρίου, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει τμήμα της ψευδοροφής και να μπουν νερά στον διάδρομο έξω από την πυρηνική ιατρική.

    Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, καθώς το κτήριο είναι παλιό και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Αυτό το διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη μια εργολαβία ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου, που θα βελτιώσει το κέλυφος του νοσοκομείου και θα περιορίσει το πρόβλημα. Άλλωστε και ο διοικητής του νοσοκομείου, Δημήτρης Μπάκος έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα και δηλώνει ότι κάνει ότι μπορεί προκειμένου να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες και να επιδιορθωθούν τα προβλήματα που εμφανίζονται λόγω της παλαιότητας του κτηρίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημοτικό Θέατρο Πατρών – Νέες φωτογραφίες: Eγκατάλειψη, Φθορές, Σκουπίδια, Κατάντια…

    Το Θέατρο Απόλλων στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, ένα από...

    Γρίπη: Το κοινό τρόφιμο που μπορεί να προστατεύσει και να την καταπολεμήσει αποτελεσματικά

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b3%cf%81%ce%af%cf%80%ce%b7-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%8c-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%86%ce%b9%ce%bc%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%cf%81/

    Πάτρα: Επεισόδια και ζημιές στη Μαιζώνος

    Δεν έχουν τέλος οι παραβάσεις από επαγγελματικά οχήματα στον...

    Euroleague: Απίθανη ανατροπή από το -13 ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι, διπλό και η Αρμάνι στο Κάουνας

    Ο Ολυμπιακός σημείωσε την 3η του νίκη στη φετινή Euroleague μετά...