Πάτρα: Ποια περιοχή θα μείνει χωρίς νερό την Παρασκευή

    Ημερομηνία:

    Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες εγκατάστασης εξοπλισμού στον υδατόπυργο Μιντιλογλίου, στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου από το ΕΣΠΑ έργου «Διαχείριση Πιέσεων – Διαρροών – Τηλεδιοίκηση Α & Γ Τομέων»,  στην Δημοτική Ενότητα Παραλίας.

     

    Για το λόγο αυτό, από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ.,  θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης στην περιοχή που γειτνιάζει με τον υδατόπυργο και στις περιοχές εκατέρωθεν των οδών Μακεδονίας (Άνω Ροϊτίκων) και Αγίου Γεωργίου (Μιντιλογλίου) της Δημοτικής Ενότητας Παραλίας.

     

    “Από την ΔΕΥΑΠ θα καταβληθεί προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης. Παρακαλούμε να περιορίζεται η κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα, καθώς και για την κατανόηση των συμπολιτών”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ξεσπά ο πατέρας της 19χρονης Κάτιας που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Έδωσαν σε ένα παιδί αυτοκίνητο 2.000 κυβικών»

    Την τιμωρία των υπευθύνων του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο σκοτώθηκε η 19χρονη...

    Στο 8ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας ο Μητσοτάκης – Το σχολείο ανακαινίστηκε με το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»

    Στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο...

    Εφορία: Ποιοι μπορούν να έχουν έκπτωση φόρου έως 2.200 ευρώ και πώς

    Έκπτωση έως και 2.200 ευρώ μπορούν να κερδίσουν έως το...

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Τοξική εστία μόλυνσης στα «σύνορα» της Πάτρας!

    Κίνδυνος για την υγεία χιλιάδων κατοίκων   Οι φωτογραφίες σοκάρουν και...