Πάτρα: Ποιος είναι ο ιατροδικαστής Δ. Ψαρούδης – Γιατί το βιβλίο του σταμάτησε να διδάσκεται στο ΑΠΘ – Η λεπτομέρεια με το τηλεφώνημα στην κ. Καρατζά

    Ημερομηνία:

    Νέες βαριές προσβολές του Αλέξη Κούγια κατά όλων των γιατρών εντός κι εκτός δικαστικής αίθουσας στην δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ποιος είναι ο ιατροδικαστής, Δ. Ψαρούδης, στον οποίο αναφέρεται ο συνήγορος της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα. Γιατί το βιβλίο του σταμάτησε να διδάσκεται στο ΑΠΘ.

    Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή Tlife της Τατιάνας Στεφανίδου τα όσα μεταφέρει η δημοσιογράφος κ. Κηπουρού. Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει η παρατήρηση που κάνουν οι δύο δημοσιογράφοι σχετικά με το αν τηλεφώνησαν από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο στη παιδιοκαρδιολόγο κ. Καρατζά, και πότε της έγινε αυτή η ερώτηση και για τον θάνατο ποίου ή ποιων από τα τρία παιδιά της κατηγορούμενης.

    Φλίγκος

    Επίσης τεράστιο ενδιαφέρον έχει η άποψη του κ. Ψαρούδη για τους ναρκομανείς και την …απόδοση τους στην εργασία, στην οδήγηση κλπ.!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η σοκολάτα Ντουμπάι δεν «αγγίζει» τα ελληνικά φιστίκια

    Αν η Ελλάδα παρήγε μεγαλύτερες ποσότητες κελυφωτού φιστικιού, αυτού...

    Οι Ελληνες θέλουν «Made in Greece», αλλά…

    Με τη διακυβέρνηση Τραμπ στις ΗΠΑ, ο οικονομικός προστατευτισμός...

    Στο 2,2% η ανάπτυξη το α’ τρίμηνο του 2025

    Στο 2,2% διαμορφώθηκε η αύξηση του ΑΕΠ σε βασική...