ΠΑΤΡΑ: Ποιος θα γίνει Διοικητής στο Καραμανδάνειο; Η “μάχη” της καρέκλας

    Ημερομηνία:

    Κι ενώ η μάχη για το ποιος θα καθίσει στην κενή θέση του διοικητή του Καραμανδανείου, το πρόβλημα του Αναισθησιολογικού Τμήματος δεν έχει ακόμα αντιμετωπιστεί.

    Από τις 19 Οκτωβρίου που παραιτήθηκε από τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου ο Παύλος Αθανασόπουλος έχει ξεκινήσει η σεναριολογία για τους πιθανούς διαδόχους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι υποψήφιοι και υποψήφιες έχουν περάσει το κατώφλι του υπουργείου Υγείας στο πλαίσιο διεκδίκησης της θέσης ενώ τον δικό τους υποψήφιοι έχουν προτείνει και οι τοπικοί βουλευτές και κομματικοί παράγοντες.

    Οσο όμως εξελίσσεται αυτό το παιχνίδι τα προβλήματα του νοσοκομείου είτε παραμένουν άλυτα είτε διογκώνονται. Ενδεικτικά υπενθυμίζουμε ότι το τμήμα Αναισθησιολογίας λειτουργεί αυτή τη στιγμή με δανεικούς γιατρούς από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, τον «Αγιο Ανδρέα» και την Κόρινθο. Πολύ σύντομα, αν δεν ληφθούν μέτρα, θα προκύψει πρόβλημα και στη Χειρουργική Κλινική καθώς θα υπάρξουν αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδοτήσεων.

    ΣΤΟΝ «ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ»

    Η μετακίνηση αναισθησιολόγων από τον «Αγιο Ανδρέα» δημιουργεί δυσλειτουργίες στα χειρουργεία του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου, υποστηρίζει εκ μέρους της Συνδικαλιστικής Αλλαγής ο Κώστας Πετρόπουλος.

    «Η κατάσταση διαιωνίζεται και δυστυχώς επιδεινώνεται μέσα και από τη συνεχιζόμενη υπολειτουργία τους. Από τη μία η μείωση των χειρουργικών αιθουσών λόγω covid 19 και η οποία δεν επανέρχεται στην κανονικότητα και από την άλλη οι αναισθησιολόγοι έχουν μετακινηθεί στο Καραμανδάνειο…Βέβαια για να σταματήσει η ταλαιπωρία των ασθενών, επιβάλλεται και πρέπει άμεσα να επανέλθουν οι μετακινημένοι αναισθησιολόγοι, να ενισχυθεί το χειρουργείο με προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και βεβαίως να ανοίξουν όλες οι χειρουργικές μας αίθουσες, επαναφορά δηλαδή στην προ covid λειτουργία μας».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Starlink του Ελον Μασκ φέρνει το διαστημικό ίντερνετ στην Ινδία

    Η εταιρεία δορυφορικού διαδικτύου του Έλον Μασκ, Starlink, έλαβε ρυθμιστική έγκριση από τις ινδικές...

    ΑΠΕ: Ενας… γίγαντας ετοιμάζεται να κατακτήσει τις θάλασσες

    Στον κόσμο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας τα ρεκόρ σπάνε πλέον εύκολα....

    Λειψυδρία στην Ελλάδα: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν το φετινό καλοκαίρι

    Την ανάγκη να περιοριστεί η σπατάλη, αλλά όχι η...

    Νέα τεχνολογία: Σημαδούρα που αντλεί ενέργεια από τα κύματα, βασισμένη στη λειτουργία της καρδιάς

    Αποτελώντας το 71% της επιφάνειας της Γης, οι ωκεανοί συνιστούν μία...