ΠΑΤΡΑ: Πώς αστυνομικοί έσωσαν 49χρονο

    Ημερομηνία:

    Κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή καθώς βρέθηκε στα κατάλληλα χέρια την στιγμή που ήταν άμεση ανάγκη. Ο λόγος για έναν 49χρονο που προ ημερών είχε εκδηλώσει την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του ενώ βρισκόταν στην οικία του.

    Το συμβάν συνέβη το βράδυ της Τετάρτης , με τους αστυνομικούς να λαμβάνουν κλήση για πρόθεση αυτοκτονίας κι να φτάνουν άμεσα στην οικία του άνδρα, ο οποίος οδηγήθηκε στο Γ ΑΤ Πατρών προκειμένου να μεταφερθεί στο ΠΓΝ Πατρών. Ωστόσο, εν αναμονή ασθενοφόρου για να γίνει η διακομιδή του στο νοσοκομείο λιποθύμησε στο χώρο προσωρινής κράτησης της υπηρεσίας με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε τεχνική ΚΑΡΠΑ και να επανέρχεται ο άνδρας.

    Αποδείχθηκε ότι για τον 49χρονο οι αστυνομικοί του Γ ΑΤ Πατρών ήταν οι φύλακες άγγελοί του.

    Ο άνδρας μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο ΠΓΝ Πατρών όπου νοσηλεύεται στη παθολογική κλινική κι εν συνεχεία θα μεταφερθεί στη ψυχιατρική κλινική.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: 22χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία μέσα στο λεωφορείο και πήγε ασθενοφόρο… από την άλλη πλευρά της πόλης

    Ο παραλογισμός πρέπει πάραυτα να οδηγηθεί στην Εντατική για…...

    Η Zervas Art ταξιδεύει από την Πάτρα στον κόσμο και το χρόνο (Φωτο)

    Διανύοντας τον 26ο χρόνο δράσεων, η Zervas Art αποτελεί...

    Πάτρα: Συνάντηση με τον Σύλλογο Νεφροπαθών στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”

    Συνάντηση με τον Σύλλογο Νεφροπαθών Αχαΐας είχε η διοίκηση...