ΠΑΤΡΑ: Πως πέθανε ο άνδρας που βρέθηκε στον Καστελλόκαμπο;

    Ημερομηνία:

    Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το πρωί της Τετάρτης, μετά τον εντοπισμό, σορού άνδρα, στην παραλία Δάφνες στην Πάτρα.

    Συγκεκριμένα, το άψυχο σώμα που έφερε ρούχα, βρέθηκε στην ακτή κοντά στο ξενοδοχείο «Τζάκι» από λουόμενο που αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και ακολούθως ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

    Από την ταυτοποίηση προέκυψε πως πρόκειται για 65χρονο από το Αγρίνιο, τα ίχνη του οποίου, κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αγνοούνταν από την Τρίτη. Μάλιστα χθες, το πρωί, λίγες ώρες πριν την ανεύρεσή του, ο αδελφός του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στην ΕΛΑΣ.

    Μυστήριο ωστόσο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του, καθώς σύμφωνα με πηγές της «Π», στο σημείο που εντοπίστηκε ξεβράστηκε από τη θάλασσα. Η αρχική εκτίμηση πως επρόκειτο για άτομο που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, δεν επιβεβαιώνεται και αυτό γιατί, αφενός δεν υπάρχουν στοιχεία που να ενισχύουν το συγκεκριμένο σενάριο, αφετέρου η σορός δεν φέρει εμφανή τραύματα, που να υποδηλώνουν πτώση από μεγάλο ύψος.

    Την προανάκριση για τη διερεύνηση ης υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών και στο πλαίσιο της προανάκρισης, ζητήθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ένας ψυχολόγος εξηγεί γιατί μπορεί να ονειρευόμαστε τους πρώην μας

    Στα όνειρά μας συχνά πρωταγωνιστούν άνθρωποι που γνωρίζουμε καλά,...

    Κατήγγειλε την πρώην του για άσκηση βίας στο παιδί τους

    Την πρώην συζυγό του κατήγγειλε ένας άνδρας στην Πάτρα,...

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Η επιστήμη πίσω από τους τέλειους κεφτέδες

    Η μαγειρική του τέλειου κεφτέ έχει ξεπεράσει τα όρια της γαστριμαργίας...

    Οι 8 συμπεριφορές των χειριστικών ανδρών που στην αρχή μοιάζουν γοητευτικές

    Έχετε υπάρξει ποτέ σε σχέση με έναν άνδρα που...