ΠΑΤΡΑ: Πως πήρε η Ρούλα την Κεταμίνη; Ερευνα της Ασφάλειας σε φαρμακαποθήκη της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Πολλά είναι τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

    Ανάμεσα σε αυτά τα ερωτήματα εκτός από το αν υπήρχαν συνεργοί είναι και το πώς, από πού και πότε προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

    Οπως είναι γνωστό  ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη δουλεύει σε φαρμακαποθήκη, ενώ ο Μάνος εργάζεται ως υπάλληλος σε μεταφορική που προμήθευε φαρμακεία με ουσίες και σκευάσματα βιταμινών.

    Την ίδια στιγμή  ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφέρει ότι η 33χρονη φέρεται να προμηθεύτηκε την κεταμίνη από φαρμακαποθήκη της Πάτρας.

    Ωστόσο αγνωστό παραμένει αν η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη από τη φαρμακαποθήκη που εργάζεται ο πατέρας του Μάνου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Aποχαιρετιστήρια ομιλία του στη Βουλή – «Αποχωρώ υπερήφανα»

    Την τελευταία του ομιλία, από το βήμα της Ολομέλειας...

    Επιμελητήριο Αχαΐας: «Ο κ. Ποταμίτης υπονομεύει τη συνεργασία Περιφέρειας – Επιμελητηρίου για την κρουαζιέρα»

    Σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής: Σε συνέχεια...

    Πάτρα: Έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την Παρασκευή

    Έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη...

    Ιόνιο: Το υπεράκτιο οικόπεδο «Μπλοκ 2» εισέρχεται στη 2η φάση ερευνών για υδρογονάνθρακες

    Επίσημη γνωστοποίηση για τη συνέχιση των ερευνητικών εργασιών στην...