ΠΑΤΡΑ: Πως θα γίνει η τηλεκπαίδευση από την Δευτέρα; Τι γίνεται με την οδηγία;

    Ημερομηνία:

    Άγνωστο ακόμα παραμένει μέχρι σήμερα Σάββατο, ποιες ώρες ακριβώς θα πραγματοποιείται από τη Δευτέρα η τηλεκπαίδευση, μετά το κλείσιμο των σχολείων στην Πάτρα, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού.

    Η ανακοίνωση που ήρθε το βράδυ της Παρασκευής, προκάλεσε αναστάτωση σε γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς μετά την επανέναρξη των σχολείων, είχαν αλλάξει όπως ήταν λογικό και οι ώρες των παράλληλων δράσεων των παιδιών (ξένες γλώσσες, μουσική κα),  που έκαναν μέσω διαδικτύου.

    Οι ώρες που ήταν “κλεισμένες” τώρα συμπίπτουν με το παλιό ωράριο του webex.

    Ακόμα δεν έχει φτάσει κάποια συγκεκριμένη οδηγία για την Πάτρα και όλοι βρίσκονται σε στάση αναμονής. Ενώ σε μερικά σχολεία, οι μαθητές έχουν ειδοποιηθεί ανεπίσημα ότι το ωράριο στο webex θα είναι το παλιό, δηλαδή 2 με 5 το απόγευμα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τρία πράγματα που καμιά γυναίκα δεν πρέπει να κάνει μετά το σεξ

    Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν τρία πράγματα που οι γυναίκες θα...

    Το απλό tip για να μην κολλάει το μέλι στο κουτάλι

    Τις χειμωνιάτικες ημέρες μία κούπα με ζεστό τσάι και μέλι είναι...

    Το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι με τα κλειδιά στο σπίτι μας

    Πολλοί άνθρωποι συνηθίζουν τη νύχτα πριν πέσουν για ύπνο...

    Αυτοί είναι οι χειρότεροι επιβάτες στο αεροπλάνο

    Όταν πετάς με αεροπλάνο, η εμπειρία του ταξιδιού δεν...