ΠΑΤΡΑ: Πόσοι ασθενείς νοσηλεύονται με Covid-19 – Συρροή στα Επείγοντα

    Ημερομηνία:

    Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προσέλευση υψηλού αριθμού ασθενών με συμπτώματα κορωνοϊού στα επείγοντα των νοσοκομείων της Πάτρας, προκαλώντας ασφυξία στο σύστημα υγείας.

    Η πληρότητα στις κλίνες ΜΕΘ Covid αγγίζει το 100% στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας, καθώς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο νοσηλεύονται 13 ασθενείς διασωληνωμένοι στην Εντατική και 9 ασθενείς στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας».

    Στις απλές Κλινικές Covid νοσηλεύονται συνολικά 69 ασθενείς στον «Άγιο Ανδρέα» και 91 στο ΠΓΝΠ (οι 90 ενήλικες και ένας ανήλικος).

    Η προσπάθεια της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ είναι να ανοίξουν σύντομα δέκα νέες κλίνες MEΘ Covid και προς αυτήν την κατεύθυνση τη Δευτέρα ο κ. Καρβέλης θα μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου από κοινού με το Συντονιστικό Όργανο του Ιδρύματος θα ληφθούν οι αποφάσεις για την διαμόρφωση των νέων κλινών και θα γίνει επικαιροποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου δράσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χάθηκε το κινητό στο αθόρυβο; Δες πώς θα το βρεις με τρία βήματα

    Το να ψάχνεις το κινητό σου τηλέφωνο ενώ είναι ρυθμισμένο στο αθόρυβο,...

    Σύγκριση τιμών παντοπωλείου στην Ευρώπη: Ποιες πόλεις προσφέρουν τις καλύτερες τιμές

    Η σύγκριση τιμών παντοπωλείου σε ευρωπαϊκές πόλεις αποκαλύπτει σημαντικές διαφορές στο...

    Πέντε υποτιμημένα σημεία του σώματος που μπορούν να οδηγήσουν σε οργασμό

    Όταν πρόκειται για την ευχαρίστηση και την ερωτική οικειότητα, δεν υπάρχει...

    Διαρκής απόλαυση: Επιστήμονες προσπαθούν να φτιάξουν παγωτό που δεν λιώνει

    Οι επιστήμονες εργάζονται πυρετωδώς για να δημιουργήσουν παγωτό που δεν λιώνει, χρησιμοποιώντας...