ΠΑΤΡΑ: Πόσοι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία με covid-19

    Ημερομηνία:

    Στα νοσοκομεία της Πάτρας χθες νοσηλεύονταν 146 ασθενείς, εκ των οποίων 20 διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ Covid. Ειδικότερα, στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονταν 72 ασθενείς στις Κλινικές, 3 παιδιά στην Παιδιατρική και 13 ενήλικες στην ΜΕΘ, ενώ στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύονταν 51 ασθενείς στην Κλινική, 7 στην ΜΕΘ ενώ κατά την εφημερία έγιναν 10 εισαγωγές.

    144 ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ

    Σε 144 ανήλθαν χθες τα θετικά τεστ που διενεργήθηκαν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ κατά τις ανοικτές δειγματοληψίες που πραγματοποιούνται στο ευρύ κοινό με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ.

    Ειδικότερα, στο Επιμελητήριο έγιναν 374 τεστ εκ των οποίων τα 49 βρέθηκαν θετικά, στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα από τα 162 δείγματα βρέθηκαν 44 θετικά, στην Κάτω Αχαΐα έγιναν 100 τεστ και βρέθηκαν 19 θετικά, ενώ στο Αίγιο από τα 162 δείγματα τα 32 ήταν θετικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η πορεία των αναρχικών για το Ιράν -φωτο

    Από τον Δυσήνιο Ιππο ανακοινώθηκε: Φωτογραφίες από το μπλοκ...

    Ο γιος του Τομ Χανκς ταξίδεψε με το ελληνικό του διαβατήριο στην Κολομβία και δεν μπορεί να επιστρέψει στις ΗΠΑ: Ελευθερώστε με

    Ο γιος του Τομ Χανκς λέει ότι εγκλωβίστηκε στην Κολομβία χωρίς έγκυρο διαβατήριο για να...

    Μυστικός γάμος για ζευγάρι ηθοποιών; Παντρεύτηκαν;

    Η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ είναι παντρεμένοι, σύμφωνα με τον...

    Διαζύγιο «βόμβα» για Έλληνα πρωταγωνιστή; Χωρίζει μετά από 25 χρόνια;

    Σαν βόμβα «έσκασε» δημοσίευμα περί χωρισμού γνωστού ηθοποιού μετά...