ΠΑΤΡΑ: Πότε θα επιτραπούν γάμοι και βαπτίσεις;

    Ημερομηνία:

    Άνοιγμα των εκκλησιών για τους πιστούς την Κυριακή της Ορθοδοξίας, την 25η Μαρτίου αλλά και την Παρασκευή 26 Μαρτίου για τη λειτουργία των Β’ Χαιρετισμών ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

    Ερωτηθείς σχετικά για το πότε θα επιτραπεί η τέλεση των μυστηρίων των γάμων και βαπτίσεων επεσήμανε ότι «βήμα βήμα σταθμίζουμε τα δεδομένα και θα προχωράμε στην επόμενη μας κίνηση».

    Χαρακτήρισε πρόχειρο το να βάζουμε χρονοδιαγράμματα για το πότε θα επιτραπούν οι γάμοι και βαπτίσεις ή το άνοιγμα άλλων δραστηριοτήτων.

    Μένουμε «πιστοί στη βασική μας στρατηγική περί εβδομαδιαίες αξιολόγησης των δεδομένων και λήψη των αποφάσεων».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Χωματερή στο πάνω μέρος της Κολοκοτρώνη

    Σε πραγματική χωματερή έχει μετατραπεί τις τελευταίες ημέρες η...

    Πατέρας πήδηξε από κρουαζιερόπλοιο της Disney για να σώσει την κόρη του που είχε πέσει στη θάλασσα – Δείτε βίντεο

    Μια συγκλονιστική σκηνή εκτυλίχθηκε ανοιχτά της Φλόριντα το απόγευμα της περασμένης...

    Ημουν ένας από τους 110.000 του ΛΕΞ στο ΟΑΚΑ – Του Νικόλα Φλαμή

    Ημουν ένας από τους 110.000 του ΛΕΞ στο ΟΑΚΑ!...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 1/7/2025

    15:00 Novasports 6HD Wimbledon 1ος γύρος 15:30 Novasports Prime Wimbledon...