ΠΑΤΡΑ: Πότε θα καταθέσουν Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης για την σπιτονοικοκυρά

    Ημερομηνία:

    Τις εντολές της εισαγγελέως Στυλιανής Μπογδάνη αναμένουν πλέον οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πάτρας, που διενεργούν την προκαταρτική εξέταση για τις συνθήκες του θανάτου της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα – Θεοδωροπούλου, σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

    Η εισαγγελέας έχει ενημερωθεί πλήρως για το περιεχόμενο των μέχρι τώρα καταθέσεων και θα προσδιορίσει τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης. Ηδη μελετά τον σχετικό φάκελο για ν’ αποφανθεί αν κληθούν προς κατάθεση ο Μάνος και η Ρούλα ως μάρτυρες ή ως ύποπτοι τέλεσης ποινικών πράξεων.

    Εισαγγελικές πηγές τόνισαν  ότι τα στοιχεία μελετώνται λεπτομερώς, εκτιμώνται αναλόγως και σε εύθετο χρόνο η κ. Μπογδάνη θα προχωρήσει στην αναγκαία παραγγελία».

    Ας σημειωθεί ότι στις 22 Ιουλίου η συγκεκριμένη εισαγγελέας θα κάνει χρήση της ετήσιας άδειάς της, ενώ τον Σεπτέμβριο πρόκειται να μετατεθεί σε άλλη πόλη, οπότε ενδέχεται να «πάει πίσω» χρονικά η ολοκλήρωση της προκαταρτικής εξέτασης για τις συνθήκες διαβίωσης, το ενδεχόμενο οικονομικής «αφαίμαξής» της και τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Είναι τα δημητριακά ολικής άλεσης κατάλληλο παιδικό πρωινό;

    Το πρωινό είναι το γεύμα που σηματοδοτεί την αρχή...

    Ποια ώρα της ημέρας είμαστε πιο στεναχωρημένοι και ποια πιο χαρούμενοι

    Είναι γνωστό ότι η διάθεση αλλάζει ανάλογα με τις...

    Παιχνίδια θανάτου: Γιατί ακόμη και 20χρονοι ρισκάρουν τη ζωή τους για ένα challenge

    Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 22χρονος, μετά από ένα...