ΠΑΤΡΑ: Πότε θα “ξεμπερδέψουμε” με τα διπλά φανάρια;

    Ημερομηνία:

    Κι ενώ το θέμα της αντιδρόμησης της Κανακάρη δεν προχωράει, με τον δήμο να επιμένει ότι θα υλοποιηθεί το σχέδιο, τα διπλά φανάρια παραμένουν σε πολλά σημεία της Πάτρας, με το όλο ζήτημα να έχει καταντήσει ανέκδοτο.

    Οι οδηγοί μπερδεύονται, κυρίως οι επισκέπτες που έρχονται στην Πάτρα και δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, ενώ οι πατρινοί το καυτηριάζουν.

    Φλίγκος

    Σημειώνουμε ότι εδώ και μήνες όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να προχωρήσει η αντιδρόμηση της Κανακάρη, τόσο από πλευράς φωτεινών σηματοδοτών, όσο κι από πλευράς πινακίδων σήμανσης, όμως παρόλα αυτά το έργο έχει παγώσει.

    Σαν μην πιστεύει ούτε η ίδια η δημοτική αρχή στην επιτυχία του έργου της αλλαγής κατεύθυνσης της Κανακάρη και της Κορίνθου.

    GLEARNET

    Έργο που όμως έχει να κάνει με την ανάπλαση της Κάτω πόλης, αλλά σχετίζεται άμεσα με αυτή μέσα από την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος και τις αλλαγές που θα υπάρξουν σε όλο τον κυκλοφοριακό χάρτη.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eurobasket 2025: Bαριά ήττα για την Εθνική στην αναμέτρηση με την Τουρκία (68-94)

    Σε πολύ κακή βραδιά η Εθνική μας ομάδα, ηττήθηκε...

    Ο Χένρι Καβίλ τραυματίστηκε πριν ξεκινήσει το remake του «Highlander» – Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το 2026

    Μία πολύ δυσάρεστη είδηση απογοήτευσε τους θαυμαστές του Χένρι Καβίλ,...

    Ολυμπιακός: Με Ταρεμί και Ποντένσε η αποστολή για Πανσερραϊκό

    Ο Μεχντί Ταρεμί και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για...

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...