ΠΑΤΡΑ: Πότε θα “ξεμπερδέψουμε” με τα διπλά φανάρια;

    Ημερομηνία:

    Κι ενώ το θέμα της αντιδρόμησης της Κανακάρη δεν προχωράει, με τον δήμο να επιμένει ότι θα υλοποιηθεί το σχέδιο, τα διπλά φανάρια παραμένουν σε πολλά σημεία της Πάτρας, με το όλο ζήτημα να έχει καταντήσει ανέκδοτο.

    Οι οδηγοί μπερδεύονται, κυρίως οι επισκέπτες που έρχονται στην Πάτρα και δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, ενώ οι πατρινοί το καυτηριάζουν.

    Σημειώνουμε ότι εδώ και μήνες όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να προχωρήσει η αντιδρόμηση της Κανακάρη, τόσο από πλευράς φωτεινών σηματοδοτών, όσο κι από πλευράς πινακίδων σήμανσης, όμως παρόλα αυτά το έργο έχει παγώσει.

    Φλίγκος

    Σαν μην πιστεύει ούτε η ίδια η δημοτική αρχή στην επιτυχία του έργου της αλλαγής κατεύθυνσης της Κανακάρη και της Κορίνθου.

    Έργο που όμως έχει να κάνει με την ανάπλαση της Κάτω πόλης, αλλά σχετίζεται άμεσα με αυτή μέσα από την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος και τις αλλαγές που θα υπάρξουν σε όλο τον κυκλοφοριακό χάρτη.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...