ΠΑΤΡΑ: Πού θα γίνουν αύριο δωρεάν rapid test

    Ημερομηνία:

    Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς τον γενικό πληθυσμό και τις ευπαθείς ομάδες εκ μέρους της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ.

    Για την Τρίτη 30 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας και στην πλατεία Ταμπαχάνων (τέρμα οδού Γερμανού)  για το ευρύ κοινό κατά τις πρωινές ώρες.

    Επίσης, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν το προσωπικό του 1ου Κ.Ε.Σ.Υ. Πατρών, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πατρών και του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου Πατρών.

    Στόχος των δειγματοληπτικών ελέγχων είναι ο περιορισμός της διασποράς του νέου κορονοιού με τον εντοπισμό των ασυπτωματικών κρουσμάτων που βρίσκονται μεταξύ των συμπολιτών μας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σύλληψη δύο Ουκρανών για τη δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα

    Δύο Ουκρανοί ηλικίας 29 και 38 ετών συνελήφθησαν ύστερα από...

    Στο Αίγιο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

    Επίσκεψη στο Αίγιο πραγματοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σε...

    Τριαντάφυλλος: «Δεν βλέπω Λιάγκα, δεν μου αρέσει, γυρίζει εύκολα τη μπιφτέκα»

    Ο Τριαντάφυλλος έκατσε στην πολυθρόνα της εκπομπής του Φάνη Λαμπρόπουλου «Στην...