ΠΑΤΡΑ: Που θα γίνουν αύριο, την Κυριακή και την Δευτέρα τα rapid test

Ημερομηνία:

 

Η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς τον γενικό πληθυσμό συνεχίζεται με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ για την Αχαΐα.

Για αύριο Σάββατο 24 Ιουλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά τις ώρες 8:30 με 20:30) και στην παραλία της Άκολης (στον πεζόδρομο κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

Για την Κυριακή 25 Ιούλιου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά τις ώρες 8:30 με 20:30) και στο κτίριο του ΟΣΕ, στο Διακοπτό (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

Για τη Δευτέρα 26 Ιουλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά τις ώρες 8:30 με 20:30) και στα Βραχνέικα, πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

Παράλληλα, θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι  και στο προσωπικό του ΕΚΑΒ.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι αποτελούν μέσο αναχαίτισης της διασποράς του νέου κορονοιού και διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: 14χρονος διαρρήκτης πήδηξε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου για να ξεφύγει – Είχε και συνεργό

Εξιχνιάστηκε, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης...

Δυτική Ελλάδα: Το δώρο ζωής που περίμενε 13 χρόνια – Η συγκινητική ιστορία ενός 58χρονου

Μια νέα σελίδα στη ζωή του γυρίζει ένας 58χρονος...

Κατερίνα Λιόλιου – Σάκης Ρουβάς: Εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους στο Έναστρον

ΗΚατερίνα Λιόλιου και ο Σάκης Ρουβάς έκαναν την Παρασκευή...