ΠΑΤΡΑ: Που θα γίνουν δωρεάν rapid test την Τετάρτη

    Ημερομηνία:

    Συνεχίζεται η οργάνωση δειγματοληπτικών ελέγχων  σε περιοχές της  Αχαΐας με την πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ και τη συνεργασία  το ΕΟΔΥ, στα πλαίσια της νέας  αύξησης  των κρουσμάτων του νέου κορονοιού covid 19.

    Αύριο Τετάρτη 28 Ιουλίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 με 20:30) και στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, έναντι του Αρχαίου Ωδείου  (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται  από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests  και με στόχο τον περιορισμό της πανδημίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Πατρινός επιχειρηματίας, οι απότομες στροφές της ζωής του θρύλου της αυτοκίνησης και το βιβλίο Guinness

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b5/

    Μισθοί: Δεύτερη από το τέλος η Ελλάδα στην Ευρώπη – Μόλις 18.000 ευρώ ο μέσος ετήσιος μισθός (γράφημα)

    Στα 39.800 ευρώ ανήλθε το 2024 ο μέσος ετήσιος μισθός πλήρους απασχόλησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση,...