ΠΑΤΡΑ: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test την Τρίτη

    Ημερομηνία:

    Με δεδομένη την αύξηση των κρουσμάτων του νέου κορωνοιού, η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζουν τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της νόσου.

    Για αύριο Τρίτη 23 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας  και στην πλατεία Ταμπαχάνων (τέρμα οδού  Γερμανού) για το ευρύ κοινό,  κατά τις πρωινές ώρες.

    Επίσης, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν οι εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ, τα μέλη του Νομαρχιακού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών, οι εργαζόμενοι και οι φιλοξενούμενοι στη  Μονάδα Φιλοξενίας Ηλικιωμένων «Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο» και στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΚΔΗΦ ΑΜΕΑ «ΜΑΧΗΤΕΣ».

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται με rapid tests  από έμπειρα επιστημονικά στελέχη του  ΕΟΔΥ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γυαλιά οράσεως και φακοί επαφής: Τι ποσό δικαιούστε από τον ΕΟΠΥΥ, πώς γίνεται η αίτηση

    Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ έχουν τη δυνατότητα να λάβουν οικονομική αποζημίωση...

    Η νέα «Μις Αγγλία» δηλώνει περήφανη που είναι λεσβία

    Περήφανη για τη σεξουαλικότητά της και που είναι λεσβία...

    Οικογενειακή τραγωδία στη Γερμανία: Άνδρας σκότωσε αδελφή, σύζυγο, τους δύο γιους του και μετά αυτοκτόνησε

    Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τη Γερμανία. Ένας άνδρας σκότωσε τη σύζυγό...

    Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε τα 25 ευρωπαϊκά γκολ και «έπιασε» τον Κριστόφ Βαζέχα

    Ο Ολυμπιακός πάλεψε κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, όμως “λύγισε” με 4-3...