ΠΑΤΡΑ: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test την Τρίτη

    Ημερομηνία:

    Με δεδομένη την αύξηση των κρουσμάτων του νέου κορωνοιού, η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζουν τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της νόσου.

    Για αύριο Τρίτη 23 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας  και στην πλατεία Ταμπαχάνων (τέρμα οδού  Γερμανού) για το ευρύ κοινό,  κατά τις πρωινές ώρες.

    Επίσης, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν οι εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ, τα μέλη του Νομαρχιακού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών, οι εργαζόμενοι και οι φιλοξενούμενοι στη  Μονάδα Φιλοξενίας Ηλικιωμένων «Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο» και στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΚΔΗΦ ΑΜΕΑ «ΜΑΧΗΤΕΣ».

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται με rapid tests  από έμπειρα επιστημονικά στελέχη του  ΕΟΔΥ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κυρία Κωνσταντοπούλου, κι άλλοι ερωτεύτηκαν, αλλά δεν κάνουν έτσι»

    Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό» την Πέμπτη...

    «Ραγίζει» καρδιές το νέο ποστ του Κώστα Σαμαρά για την αδελφή του, Λένα που έφυγε από τη ζωή

    Μία ανάσα από τις γιορτές των Χριστουγέννων και η...

    Δημοσίευμα «πέθανε» τη Στέφανη Χαραλάμπους – Η απάντηση της ηθοποιού της «Γης της Ελιάς»

    Η Στέφανη Χαραλάμπους ήρθε αντιμέτωπη με μια είδηση που την άφησε...

    Πάτρα: Το Δημαρχείο “φόρεσε” τα γιορτινά του – φωτο

    Με τον στολισμό του Δημαρχείου Πάτρας, η πόλη μπαίνει στο...