Πάτρα: Πού θα γίνουν rapid tests στην Αχαϊα την Παρασκευή

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο Παρασκευή 17 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:00 ως τις 20:00), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30),  στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Πελοποννησιακό Στάδιο, επί της Γ. Ρίτσου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Σταυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βραχνεϊκων  (κατά τις ώρες 8:30 με 14:30)   και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests. Ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος αποτελεί ευθύνη όλων μας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αντώνης Χαροκόπος: Τι συμβαίνει με την διακοπή ρεύματος στην πλατεία Αγίας Τριάδας στον Ψαθόπυργο;

    Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι», Αντώνης Χαροκόπος, επισημαίνει: Ερωτηματικά...

    Δυτική Ελλάδα: Θρήνος για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή που σκοτώθηκε σε σοκαριστικό τροχαίο – Φωτό

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς, από τον θάνατο...

    Ο Άρης Μουγκοπέτρος πήγε στην Τήνο με τη γυναίκα του και προσκύνησε στην Παναγιά

    Σε καθημερινή βάση μοιράζεται πλέον στιγμές από την καθημερινότητά...

    ΠΑΤΡΑ: Ξεσήκωσαν την γειτονιά στις 7.30 το πρωί! Αγριο επεισόδιο μέσα σε αυτοκίνητο!

    Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε ζευγάρι σήμερα στις 7.30 το...