Πάτρα: Πού θα γίνουν την Πέμπτη δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον κορονοϊό

    Ημερομηνία:

    Με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι  για τον εντοπισμό των μη συμπτωματικών κρουσμάτων.

     

    Αύριο Πέμπτη 21 Οκτωβρίου  θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 με 20:30), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΥ», του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00), στην πλατεία Αγίας Σοφίας (κατά τις ώρες  09:00 με 14:30) και στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας (κατά τις ώρες 09:00 με 16:00) για το ευρύ κοινό.

     

    GLEARNET

    Επίσης, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν τα στελέχη του ΕΚΑΒ.

     

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στοχεύουν στον εντοπισμό των  συμπολιτών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοιό και δεν φέρουν συμπτώματα, ενώ  διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία στη Σαντορίνη: Πνίγηκε 6χρονο παιδί σε πισίνα ξενοδοχείου

    Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 6χρονου παιδιού...

    Δυτική Ελλάδα: “Εφυγε” ένας λάτρης του αυτοκινήτου – φωτό – θρήνος για τον Θ. Φραντζισκάκη

    Θλίψη στον Πύργο για την απώλεια του Θεόδωρου Φρατζισκάκη. Το...

    Η Αμαλία Κωστοπούλου παντρεύτηκε τον σύντροφό της στην Αμερική

    Τον αγαπημένο της, Τζέικ Μέντγουελ, παντρεύτηκε η Αμαλία Κωστοπούλου....

    Καλάβρυτα: Με τιμές Αρχηγού Κράτους η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας

    Το απόγευμα της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου θα φτάσει στα...