Πάτρα: Πού θα γίνουν την Πέμπτη δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον κορονοϊό

    Ημερομηνία:

    Με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι  για τον εντοπισμό των μη συμπτωματικών κρουσμάτων.

     

    Αύριο Πέμπτη 21 Οκτωβρίου  θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 με 20:30), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΥ», του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00), στην πλατεία Αγίας Σοφίας (κατά τις ώρες  09:00 με 14:30) και στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας (κατά τις ώρες 09:00 με 16:00) για το ευρύ κοινό.

     

    ICECAP

    Επίσης, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν τα στελέχη του ΕΚΑΒ.

     

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στοχεύουν στον εντοπισμό των  συμπολιτών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοιό και δεν φέρουν συμπτώματα, ενώ  διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νεκρός 43χρονος σε δυστύχημα με μηχανάκι

    Ένας 43χρονος από τη Ρόδο έχασε τη ζωή του στην Αφάντου...

    ΠΑΤΡΑ: Το τρένο χτύπησε το ΙΧ της γιατρού 20 εκατοστά πίσω από την θέση του οδηγού! ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ

    Για μερικά εκατοστά γλίτωσε τη ζωή της η γιατρός...

    Ανακοίνωση Παναχαϊκής με «βέλη» κατά Αντωνίου: «Τον ευχαριστούμε που παραιτήθηκε, έμειναν αυτοί που θέλουν να σωθούμε»

    Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται Χρόνια Πολλά και...