ΠΑΤΡΑ: Πρέπει να αποφασίσουμε να… προχωρήσουμε!

    Ημερομηνία:

    Του Κ. Φλαμή

    Δύο τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την πόλη και τα δύο… σε ακινησία! Το πρώτο αφορά το τρένο και την υπογειοποίησή του. Το δεύτερο τη μαρίνα μέγκα γιοτ και την κρουαζιέρα. Και για τα δύο η δημοτική αρχή έχει έρθει σε ρήξη με την κυβέρνηση αλλά μέχρι και σήμερα τόσα χρόνια μετά.…. δεν βλέπουμε καμία πρόοδο. Απόλυτα δικαιολογημένο το αίτημα Πελετίδη για υπογειοποίηση του τρένου αλλά… όχι δεν βλέπουμε υπογειοποίηση αλλά ούτε καν τρένο! Λες και η κυβέρνηση έχει «παγώσει» το θέμα (μετά και την άρνηση της Κομισιόν να πληρώσει) και… σφυρίζει αδιάφορα. Αλλά και από την άλλη πλευρά δεν βλέπουμε τελευταία πιέσεις από τον Κώστα Πελετίδη ώστε να μάθουμε… που βαδίζουμε! Τα ίδια και με την μαρίνα μέγκα γιοτ. Εκφράσαμε τη διαφωνία μας, είπαμε ότι ζητούμε όλο το θαλάσσιο μέτωπο (και αυτό που ανήκει στον ΟΛΠΑ) αλλά… μείναμε στη διαφωνία. Καμία εξέλιξη μήνες τώρα! Μήπως θα πρέπει ο Δήμος να αλλάξει τακτική; Να διεκδικήσει μεν αυτά που θέλει αλλά… με επίθεση. Γιατί με τον να περιμένουμε… μάλλον δεν κερδίζουμε κάτι! Ας ξεκινήσουν οι πιέσεις προς τα αρμόδια υπουργεία για να λάβει η Πάτρα αυτό που δικαιολογημένα απαιτεί. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μείνουμε… στην διαμαρτυρία η οποία από μόνη της… δεν προσφέρει και κάτι στην πόλη. Ας ελπίσουμε ότι ο Κώστας Πελετίδης θα κινητοποιηθεί άμεσα.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τρώτε αργά το βράδυ; Τι αλλάζει στις καύσεις και την αποθήκευση λίπους – Έρευνα απαντά

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%84%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%81%ce%b3%ce%ac-%cf%84%ce%bf-%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b4%cf%85-%cf%84%ce%b9-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%8d/

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Κεφτεδάκια με σάλτσα καρυδιού και πατάτες

    Υλικά 500 γρ. κιμά (μείγμα μοσχαρίσιου και χοιρινού) ...

    Brisket: Πώς το φτιάχνουμε στο σπίτι και γίνεται λουκούμι

    Για τους κρεατοφάγους το brisket θεωρείται comfort food γι’ αυτό και...