ΠΑΤΡΑ: Προχωρά η κατασκευή του θεματικού στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων

    Ημερομηνία:

    Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια καλλιτεχνικών σχεδίων για την κατασκευή θεματικού Πάρκου – Χώρου Αναψυχής, καλλιτεχνικών δράσεων, εξερεύνησης και παιχνιδιού στον εξωτερικό χώρο των Παλαιών Σφαγείων.

    Η κατασκευή θα γίνει από το Καρναβαλικό εργαστήριο του Δήμου Πατρέων υπό την επίβλεψη-εποπτεία της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Έργου –Η/Μ.

    Η ΚΕΔΗΠ  – Καρναβάλι Πάτρας παρακαλεί τα φυσικά  πρόσωπα που ασχολούνται με το υπό ανάθεση αντικείμενο να αποστείλουν σχετική πρόταση σε σφραγισμένο φάκελο για την ανωτέρω προμήθεια, έως την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12.00 μμ στο Πρωτόκολλο της Επιχείρησης, Ακτή Δυμαίων 84 – Πάτρα.

    GLEARNET

    Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναρτήθηκε στο ΚΗΜΔΗΣ, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και έχει τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων στα γραφεία της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι  Πάτρας.

    Η ανάθεση της προμήθειας θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, με κριτήριο την χαμηλότερη οικονομική προσφορά.

    Για την πλήρη περιγραφή του αντικειμένου και τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα δουν και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας (https://www.carnivalpatras.gr/carnival-news )

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πατρινή Αναστασία Τσαλαµιδά σταμάτησε την απεργία πείνας

    Μετά από έξι ηµέρες αποχής από το φαγητό, η...

    Golden State Killer: Σκορπούσε τον τρόμο επί 40 χρόνια στην Καλιφόρνια

    Το 2018 συνελήφθη ο “Golden State Killer”, ο οποίος...

    Μίκυ Μάους : Πότε «γεννήθηκε» το ανθρωπόμορφο ποντίκι της Disney

    Ανθρωπόμορφο ποντίκι, σύμβολο της Disney και μία από τις...

    Οι κροκόδειλοι «νίκησαν» τους δεινόσαυρους: Πώς επιβίωσαν από την πτώση μετεωρίτη πριν 66 εκατ. χρόνια

    Κροκόδειλοι εναντίον... δεινόσαυρων, σημειώσατε... 1! Δεν πρόκειται για... ποδοσφαιρική...