ΠΑΤΡΑ: Προχωρούν οι εργασίες στον νέο σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων

    Ημερομηνία:

    Προχωρούν οι εργασίες στους πρώην Μύλους του Αγίου Γεωργίου της Πάτρας, για την μετατροπή τους σε ένα σύγχρονο σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ που ταυτόχρονα θα είναι και εμπορικό κέντρο.

    Το κόστος του έργου που θα καλυφθεί μέσα από πόρους τους Υπεραστικού ΚΤΕΛ αναμένεται να φτάσει τα 9,3 εκατομμύρια ευρώ (ποσό με ΦΠΑ) και με βάση το σχετικό συμφωνητικό που έχει υπογραφεί, έχει χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης τους 18 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι έως τις αρχές του 2020, θα έχουν περαιωθεί οι εργασίες.

    Στη μελέτη του έργου υπάρχει η πρόβλεψη για την αξιοποίηση μέρος των χώρων με εμπορικές χρήσεις, με καταστήματα και καφέ, κάτι που θα δώσει τον χαρακτήρα στον σταθμό ενός μίνι εμπορικού κέντρου που θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τους επιβάτες και να παρέχει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γήπεδα Πάτρας: Ζητούνται χώροι στάθμευσης

    Δεν ετοιμάζονται μόνο τα σχολεία (και τα λοιπά εκπαιδευτήρια)...

    5.000 νέοι φοιτητές φέτος στην Πάτρα

    Το Πανεπιστήμιο Πατρών, το τρίτο μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας,...

    Πωλείται ξενοδοχείο στο Ρίο! Πόσα ζητά ο ιδιοκτήτης – φωτό

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%be%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%af%ce%bf-%cf%80%cf%8c%cf%83%ce%b1-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ac/

    Στα ύψη η τιμή του μοσχαρίσιου κρέατος – Οι καταναλωτές πληρώνουν όλο και περισσότερο

    Στα ύψη κυμαίνεται η τιμή του κρέατος, ιδίως του μοσχαρίσιου,...