ΠΑΤΡΑ: Πρόεδρος ο 47χρονος που έπεσε με το φορτηγό του πάνω στην πύλη του Αράξου! Γνωστός Αχαιός

    Ημερομηνία:

    Στο Δρομοκαΐτειο ο 47χρονος που προκάλεσε πανικό στη 116 ΠΜ στον Άραξο. Με το φορτηγό του προσέκρουσε στην πύλη της στρατιωτικής μονάδας. Ολα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας ο οποίος είναι κοινοτάρχης σε περιοχλη της Αχαϊας εμφανίστηκε στη 1 τα ξημερώματα στην πύλη. Ο σκοπός κάλεσε την αστυνομία και οι διαπραγματεύσεις κράτησαν 4 ώρες αφού διαπιστώθηκε πως ο αιρετός ήταν σε κατάσταση αμόκ. 

    Ξαφνικά και ενώ οι διαπραγματεύσεις βρίσκονταν σε εξέλιξη, ο 47χρονος οδηγός πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω στην είσοδο του στρατοπέδου.

    Αμέσως μετά επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον άνδρα, τον έβγαλαν έξω από το όχημα και πριν τον συλλάβουν, κατάφεραν να του πάρουν το μαχαίρι που κρατούσε. Σε έλεγχο που έγινε στο όχημα του 47χρονου που όρμησε στον Άραξο βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι αλλά και 4000 ευρώ.

    Χθες  με απόφαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών αποφασίστηκε να οδηγηθεί στο Δρομοκαΐτειο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Πατρών πραγματοποίησε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών

    Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε ο διοικητής...

    Παπανδρέου: Η ερώτηση για το κόστος μεταφοράς των φοιτητών

    Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου και τέσσερις ακόμα βουλευτές...

    Απίστευτο! Αλισσός – Κάτω Αχαϊα… 33 λεπτά! Δείτε φωτό από το μποτιλιάρισμα!

    Συνεχίστηκε και σήμερα η ταλαιπωρία στην παλιά εθνική Πατρών...

    Πάτρα: Αγ. Κωνσταντίνου: Ο… μαραθώνιος συνεχίζεται

    Οι εργασίες στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στην Αγυιά, ξεκίνησαν...