ΠΑΤΡΑ: Πρώην οπαδοί… του Αρτέμη Σώρρα οι περισσότεροι φανατικοί αντιεμβολιαστές

    Ημερομηνία:

    Βίντεο από Έλληνες χρήστες με fake news για την πανδημία και τα εμβόλια περιελάμβαναν οι τρεις ξενόγλωσσες ιστοσελίδες που βρέθηκαν στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

    Φλίγκος

    Όσον αφορά στους «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», η ιστοσελίδα των οποίων βρέθηκε επίσης υπό έλεγχο για διασπορά ψευδών ειδήσεων, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει ταυτοποιηθεί άνδρας ως σχετιζόμενος με την διαχείρηση της ιστοσελίδας, που σε βάρος του υπάρχει δικογραφία για συμμετοχή σε επεισόδια σε συγκέντρωση για τον Αρτέμη Σώρρα.

     

    Oi τέσσερις ιστοσελίδες που βρέθηκαν στο στόχαστρο των Αρχών ειναι οι εξής: Ελληνες Αυτοχθονες Ιθαγενεις, Brighteon.com, Runble.com, Ugetube.

    ICECAP

    Δύο εκ των ιστοσελίδων είναι αμερικανικές και μια βρετανική. Έλληνες χρήστες πόσταραν εκεί υλικό που κρίθηκε ως προβληματικό.

    Επίσης, έχουν εντοπιστεί και λογαριασμοί στα social media (4 στο Facebook και στο Twitter) για τους οποίους δεν υπάρχει περαιτέρω πληροφόρηση. 

    Οι δύο δικογραφίες που σχηματίστηκαν -η μία για τις ιστοσελίδες και η άλλη για τα προφίλ στα social media-υπεβλήθησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, που με τη σειρά της, διέταξε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και περαιτέρω διερεύνηση των υποθέσεων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στις 19 Ιουνίου η συζήτηση για τα Τέμπη στο Ευρωκοινοβούλιο

    Την Πέμπτη, 19 Ιουνίου, στις 10:00 το πρωί (ώρα...

    Νέες επενδύσεις σχεδιάζει ο Γκριμάλντι στα λιμάνια Ηρακλείου και Ηγουμενίτσας

    Τον Ιούνιο από την Κρήτη θα ανακοινώσει ευρύ επενδυτικό...

    Οικισμοί: Ποιες τρεις κατηγορίες ιδιοκτητών θίγονται – Ερωτήσεις και απαντήσεις

    Τα πάνω κάτω έχει φέρει στις ζωές χιλιάδων ιδιοκτητών...

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Προφυλάκιση στον βιαστή της 16χρονης – Οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες

    Προφυλακίστηκε  ο 32χρονος που κατηγορείται για βιασμό! Κατηγορείται ότι...