ΠΑΤΡΑ – Προσοχή: Ο δήθεν βοηθός λογιστή επιμένει

    Ημερομηνία:

    Νέες καταγγελίες από πατρινούς που έλαβαν τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα που συστήνεται ως βοηθός λογιστή.

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πατρινοί που εφιστούν την προσοχή στους συνδημότες τους μέσω των social media, ο συγκεκριμένος τονίζει ότι υπάρχει ένα δήθεν πρόβλημα με το Iris ή το e- banking των ατόμων που απευθύνεται και τους υπογραμμίζει να του δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία για να μεσολαβήσει αυτός και να μην πληρώσουν πρόστιμο στην τράπεζα που ξεπερνάει τα 900 ευρώ.

    Με αυτόν τον τρόπο ζητώντας επικαιροποίηση στοιχείων μπορεί να μπει σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Σημειώνουμε ότι με βάση τις αναφορές ο συγκεκριμένος άγνωστος άνδρας παίρνει κυρίως σε σταθερά τηλέφωνα. Χρειάζεται έτσι  μεγάλη προσοχή, καθώς ήδη υπάρχουν σχετικά περιστατικά με τέτοιου είδους απάτες και πολίτες που βρέθηκαν προ εκπλήξεως.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Όταν το ChatGpt παρομοιάζει λαϊκούς τραγουδιστές με μέταλ μπάντες – Ο Διονυσίου σαν Black Sabbath και ο Καζαντζίδης, Led Zeppelin

    «Μονοπάτια» και παράλληλα συμπάντα που ούτε μπορούμε να διανοηθούμε,...

    Χρήστος Μπούρας: Από τους 20.000 υπό διαγραφή φοιτητές, μόλις 850 ζητούν επανεγγραφή

    «Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι ότι περίπου σε 10...

    Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

    Σε έναν αγαπημένο της προορισμό, το Μπαλί, ταξίδεψε και...