ΠΑΤΡΑ: Πρόστιμο 25.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη, εργαζόμενους και… 64 πελάτες – Το κατάστημα λειτουργούσε στη 1:35 και έπαιζε και μουσική

    Ημερομηνία:

    Πρόστιμα ύψους 24.800 ευρώ επέβαλε η Αστυνομία σε ιδιοκτήτη, δύο εργαζόμενους και οι 64 πελάτες διότι διασκέδαζαν στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, σε κατάστημα στα Καμίνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, στήθηκε αστυνομική επιχείρηση από το Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών τα ξημερώματα καθώς υπήρχαν πληροφορίες για λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος πέραν του επιτρεπόμενου ωραρίου, ενώ έπαιζε και μουσική.

    Η Αστυνομία έφθασε στο σημείο και συνέλαβε επ’ αυτοφώρω τον ιδιοκτήτη,  παράλληλα με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ όπως προβλέπεται από το Νόμο, ενώ στους δύο εργαζόμενους και στους 64 πελάτες επέβαλε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στον καθένα, δηλαδή το συνολικό ποσό των 19 800 ευρώ!

    Επικεφαλής της επιχείρησης ήταν ο διοικητής του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Παντελής Τσίρκας ενώ από την πρώτη στιγμή ήταν ενήμερος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, ταξίαρχος Γιάννης Κυριακόπουλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δωδεκάχρονο παιδί έχασε τη ζωή του από προπέλα σκάφους

    Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (8/12) τα ξημερώματα. Ένα 12χρονο παιδί...

    Το 7ο Γυμνάσιο Πάτρας στη Βουλή (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

    Μαθητές και μαθήτριες του 7ου Γυμνασίου Πάτρας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική...

    Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Mάζης

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ,με ανακοίνωσή του "εκφράζει θερμά συλλυπητήρια...