ΠΑΤΡΑ: Προτίμησαν… πλατεία και όχι μαγαζί! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

    Ημερομηνία:

    Ανάσα για τα καταστήματα εστίασης και την αγορά της Πάτρας ήταν σίγουρα το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού, όχι όμως τόσο από τους επισκέπτες, αλλά κυρίως από τους Πατρινούς που διψούσαν για το καρναβάλι, μετά από δύο σχεδόν χρόνια χωρίς αυτό.

    Οι Πατρινοί ήταν κυρίως αυτοί που γέμισαν τα μαγαζιά αφού ο μεγαλύτερος όγκος των επισκεπτών, οι νεαροί που κατέφτασαν από διάφορα σημεία της Ελλάδας, δεν διασκέδασαν τόσο στα καταστήματα, αλλά την έβγαλαν στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στην πλατεία Γεωργίου, στην Γεροκωστοπούλου, στις σκάλες της Αγίου Νικολάου και σε άλλα σημεία της Πάτρας.

    Οι περισσότεροι έχοντας ένα μπουκάλι στο χέρι μαυροδάφνης ή άλλου ποτού που τα είχαν αγοράσει από περίπτερα και μίνι μάρκετ ή ακόμα και από μικροπωλητές που πωλούσαν σε διάφορα σημεία του κέντρου.  Τα φαινόμενα των πάρτι και των υπαίθριων συγκεντρώσεων δεν αποφεύχθηκαν ούτε το φετινό Πατρινό Καρναβάλι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γάλα αρακά: Τι προσφέρει και πώς να το φτιάξεις

    Για όσους απέχουν από τα ζωικά προϊόντα, το γάλα...

    Έπεσαν από το μπαλκόνι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

    Πολλά ατυχήματα έχουμε ακούσει να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ερωτικής...

    Τα 4 αντικείμενα που πρέπει να κουβαλάς μαζί σου καθημερινά

    Κάποιοι το αποκαλούν τάση, άλλοι τρόπο ζωής ή χόμπι,...

    Η Ρωσίδα καλλονή που θα “στοιχειώσει” τα όνειρα σας!

    Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές οι Ρωσίδες έχουν από...