ΠΑΤΡΑ: Πρόβλημα οι καταλήψεις πεζοδρομίων – ΦΩΤΟ

Ημερομηνία:

Ένα σοβαρό ζήτημα που απασχολεί τους πολίτες στην Πάτρα είναι η “κατάληψη” των πεζοδρομίων από ογκώδη αντικείμενα, χορτάρια, σκουπίδια κ.α., τα οποία εμποδίζουν τη διέλευση των πεζών με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να περπατούν στο δρόμο.

Αυτή η κατάσταση θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια τους, καθώς είναι αδύνατο να προχωρήσουν με άνεση ή να προστατευθούν από τα οχήματα.

Ο Andreas Mark ανέβασε στη σελίδα “Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται” δύο χαρακτηριστικές φωτογραφίες όπου τα πεζοδρόμια κλείνουν από ένα μεγάλο κλαδί έως ένα αυτοκίνητο.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Φωκίων Ζαΐμης: «Στηρίζουμε την πρωτοβουλία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για Δίκτυο Βιβλιοθηκών Δυτικής Ελλάδας»

Στην εκδήλωση της Βιβλιοθήκης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου «Ανοικτές...

Άγριο ξύλο στο Halloween Hunt στο Γκάζι – «Μας χτυπούσαν και όταν φωνάζαμε ότι πονάμε, συνέχιζαν πιο δυνατά»

Εικόνες που παραπέμπουν σε σκηνές τρόμου και καταγγελίες για...

Με «άρωμα» Ελλάδας ο διάδοχος της Λαγκάρντ στην προεδρία της ΕΚΤ

Μία από τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές διαπραγματεύσεις των επόμενων μηνών...