Πάτρα: Προβλήματα τραυματιοφορέων στον νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα

    Ημερομηνία:

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

     

    Οι 30 περίπου ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ στο χώρο του Νοσοκομείου μας, χωρίς καμιά αμφιβολία ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου, κι  αυτό το καταμαρτυρά με τον καλύτερο δυστυχώς τρόπο η πληθώρα των οφειλόμενων ρεπό που έχουν.

    Σε μια περίοδο, που λόγω covid  δεν δίνονται κανονικές άδειες, έχουμε φθάσει να οφείλονται 300 περίπου ρεπό, ρεπό που σε ομαλές συνθήκες, επάρκεια προσωπικού, θα έπρεπε αυτά να δίνονται μέσα στην εκάστοτε εβδομάδα, όπου στις 7 ημέρες  έχουμε 5 ημέρες εργασία και 2 ημέρες ρεπό.

    Δυστυχώς όμως

    Οι ελλιπείς δυνάμεις παρουσιάζουν  αυτήν την εικόνα, μια εικόνα που σαφώς έχει επιπτώσεις στην λειτουργία των Συναδέλφων αλλά και στις παρεχόμενες υπηρεσίες, όπου υπάρχουν σοβαρές δυσχέρειες.

    Φανταστείτε τι θα συνέβαινε

    πόσα θα ήταν τα ρεπό, αλλά και πως θα λειτουργούσε το συγκεκριμένο τμήμα, αν παράλληλα δίνονταν οι κανονικές και οι ειδικές άδειες, αυτού του κλάδου. Φανταστείτε τι θα γίνει όταν αρθεί η απαγόρευση των αδειών και χρειαστεί να δοθούν οι τρέχουσες και οι οφειλόμενες άδειες, αλλά  και τα συσσωρευμένα ρεπό.

    το προαναφερόμενο πρόβλημα έχει επισημανθεί πάρα πολλές στην Διοίκηση, τόσο από εμάς, όσο και από τους ίδιους τους τραυματιοφορείς, ζητώντας την άμεση ενίσχυσής τους με 10 τουλάχιστον άτομα, αλλά δυστυχώς πέραν των τριών που ήλθαν τίποτε άλλο.

    Το πρόβλημα αυτό, που χρονίζει και που μας έχει απασχολήσει πάρα πολλές φορές, θα ξανασυζητηθεί και πάλι στο Δ.Σ του Σωματείου μας και δεν αποκλείονται ακόμη και οι προσφυγές στον μονόδρομο των Κινητοποιήσεων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Συναντήθηκαν ξανά οι απόφοιτοι του 4ου Γυμνασίου Αρρένων

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%ac-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%86%ce%bf%ce%b9%cf%84%ce%bf%ce%b9/

    28η Οκτωβρίου: Μια ιστορική μαρτυρία για το ελάχιστα γνωστό ναυτικό νοσοκομείο της Πάτρας

    Την λειτουργία ενός ελάχιστα γνωστού στρατιωτικού νοσοκομείου στην Πάτρα,...

    Το Ισραηλινό Crown Iris φθάνει αύριο στην Πάτρα! Κινητοποίηση για να το εμποδίσουν! Μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ.

    Mεγάλη αναμένεται  η κινητοποίηση της Αστυνομίας αύριο Τετάρτη, καθώς...

    28η Οκτωβρίου: O μπακαλιάρος και η σκορδαλιά – Πως καθιερώθηκε το έθιμο;

    Mια άκρως σημαντική και… “μεγάλη” ημέρα είναι αυτή της...