ΠΑΤΡΑ: Ψάχνουν άνδρα απ΄ποτο Μάνεσι που πυροβόλησε 36χρονο

    Ημερομηνία:

    Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία από χθες βράδυ για να εντοπίσει δράστη απόπειρας ανθρωποκτονίας.

    Ολα συνέβησαν χθες το απόγευμα στο χωριό Μάνεσι Ερυμάνθου, όταν 73χρονος που όπως φαίνεται είχε προηγούμενα με το θύμα προσπάθησε να πυροβολήσει.

    Συγκεκριμένα ενώ ο δράστης βρισκόταν έξω από το σπίτι του είδε τον 36χρονο γειτόνά του, τότε μπήκε αμέσως στην οικία του πήρε την καραμπίνα του και τον πυροβόλησε. Ευτυχώς ο άνδρας δεν τραυματίστηκε, ωστόσο αμέσως μετά την πράξη του ο 73χρονος εξαφανίστηκε, στην προσπάθεια να αποφύγει την σύλληψη.

    Από εκείνη την ώρα ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού του από μεγάλη δύναμη της ΕΛΑΣ, καθώς οι διωκτικές αρχές πιστεύουν πως κρύβεται σε κάποιο σημείο κοντά στο χωριό.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χανιά: Ανάγγειλε τον γάμο του παιδιού του… σε κηδειόχαρτο! (εικόνες)

    Ανάμεσα στο μακάβρια και το χιουμοριστική, κατατάσσεται η ιδέα...

    Αχαϊα: Ομιλία του Δημήτρη Παλούμπη στο 3ο Πανελλήνιο Forum Πολιτιστικών Φορέων

    Δημήτριος Γ. Παλούμπης, Πολιτευτής Ν. Αχαΐας, Εκπροσώπου της Ελληνικής...

    Επανεξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου Αλισσαίων “Πείρος” ο Δημήτρης Μπαρμπούνης

    Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΣΣΑΙΩΝ ΠΕΙΡΟΣ Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Προ ημερών...

    Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Οκτωβρίου

    Συνολικά 64.500.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 56.600 δικαιούχους, από...