ΠΑΤΡΑ: Πυρ και μανία ο Μάνος Δασκαλάκης με τον Αλέξη Κούγια

    Ημερομηνία:

    Η δήλωση που έκανε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης βεβήλωσε τους τάφους των παιδιών του, φέρεται πως έχει εξοργίσει τον εν διαστάσει σύζυγο της 34χρονης και πατέρα των τριών κοριτσιών.

    Η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου ήρθε σε επαφή με άτομα του στενού περιβάλλοντος του Μάνου Δασκαλάκη, τα οποία ανέφεραν πως είναι εξοργισμένος με τις επίμαχες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.

    Μάλιστα, σημείωσαν πως είναι ο μοναδικός που έχει το ηθικό και νόμιμο δικαίωμα να επισκέπτεται τους τάφους των τριών παιδιών, κάτι το οποίο κάνει συχνά, τα καθαρίζει, τα περιποιείται και ανάβει τα καντηλάκια τους.

    Την Τετάρτη (11.01.2023), η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί στην ανακρίτρια, για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. Θα ακολουθήσει η συνέχεια της δίκης της για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας. Ο πρώτος που θα καταθέσει θα είναι ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    23χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία

    Μια 23χρονη γυναίκα από το Πλωμάρι της Λέσβου κατήγγειλε στην αστυνομία...

    Αχαϊα – ΕΚΤΑΚΤΟ: Διπλό μπλόκο αγροτών – Εκλεισε και η Ολυμπία οδός στο Αίγιο – φωτο

    Το παν και το κάναν οι αγρότες της Αιγιάλειας,...

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι αγρότες έκλεισαν την Πατρών Πύργου

    Τα διόδια της Πατρών Πύργου στα Καμίνια απέκλεισαν πριν...

    Ασφαλή τα τρόφιμα στην ελληνική αγορά – Πάνω από 97% συμμόρφωση στους ελέγχους υπολειμμάτων φυτοπροστατευτικών

    Σε υψηλό επίπεδο ανέρχεται το ποσοστό ασφάλειας των τροφίμων στην ελληνική...