ΠΑΤΡΑ: “Αδεια” τα τμήματα της Γ’ Λυκείου

    Ημερομηνία:

    Άδειες από μαθητές είναι οι τάξεις της γ’ λυκείου στα σχολεία της Πάτρας, με τους υποψήφιους να επιλέγουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

    Ο λόγος; Φοβούνται ένα πιθανό χτύπημα από τον ιό που θα τους πάει αρκετά πίσω στο διάβασμα τους. Μάλιστα την ίδια τακτική ακολουθούν και στα φροντιστήρια που έχουν ξεκινήσει τη δια ζώσης εκπαίδευση.

    Επιλέγουν με λίγα λόγια την τηλεκπαίδευση από το σπίτι τους σε κάθε περίπτωση. Είναι άλλωστε η περίοδος που κορυφώνουν την προσπάθεια τους καθώς έχουν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

    Αξίζει να αναφέρουμε ότι το υπουργείο εξετάζει σοβαρά η σχολική περίοδος να λήξει νωρίτερα για τους μαθητές της γ’ λυκείου και να συνεχιστεί με τηλεκπαίδευση. Στο μεταξύ η περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης έχει ξεκινήσει και αυτή με τη σειρά της τις προετοιμασίες για τις πανελλαδικές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    ΠΑΤΡΑ: Τα πιο μεγάλα “φέσια” στον Δήμο Πατρέων! Αυτή είναι η εταιρεία που χρωστά τα περισσότερα

    Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στα κατάστιχα της οικονομικής υπηρεσίας του...

    “Καρφώματα” στη νύχτα της Πάτρας! Απειλούνται με λουκέτο μαγαζιά! Τουλάχιστον τέσσερα καταστήματα… στα μαχαίρια!

    Του Κωνσταντίνου Φλαμή «Της καρφωτής» γίνεται στη νυχτερινή ζωή της...