ΠΑΤΡΑ: “Εφτιαξαν” το “αδιάβατο” πεζοδρόμιο – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Μετά από αρκετό καιρό όπου το πεζοδρόμιο, κοντά στην συμβολή της Παναχαϊκού με την Ασημάκη Φωτήλα ήταν σχεδόν αδιάβατο για τους πεζούς, τα συνεργεία του δήμου προχώρησαν σε εργασίες.

    Επιδιόρθωσαν την κατάσταση και έριξαν τσιμέντο πάνω στα σημεία που είχαν αποκολληθεί έτσι ώστε να μπορούν να περνούν οι πεζοί χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να πέσουν στις παγίδες εκεί.

    Η κατάσταση στο σημείο ήταν τόσο άσχημη που όποιος δεν ήταν προσεκτικός δύσκολα θα γλίτωνε τον ορθοπεδικό. Πάντως σε κακή κατάσταση βρίσκονται και άλλα σημεία των πεζοδρομίων της περιοχής μεταξύ των Υψηλών Αλωνίων και του Απόστολου Παύλου – Σκαγιοπουλείου.

    Η φωτογραφία είναι του Ανδρέα Αποσκίτη που ανέδειξε το θέμα μέσα από την ομάδα που διαχειρίζεται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γάμος – Διαζύγιο: Η επέμβαση που φέρνει ανατροπή στις προσωπικές σχέσεις

    Η ποιότητα της ζωής των παχύσαρκων ατόμων βελτιώνεται μετά και την...

    Σίγουρα τραβούν την προσοχή: Οι πιο ευφάνταστες διαφημίσεις

    Καλή διαφήμιση είναι εκείνη που σε κάνει να την...

    Τα 4 ζώδια που τσακώνονται πολύ στις σχέσεις τους

    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί μερικά ζευγάρια φαίνεται να πλέουν...

    Το πανίσχυρο φυσικό αντιβιοτικό με μόνο δυο υλικά που σκοτώνει μικρόβια και βακτήρια… πώς θα το φτιάξετε

    Αυτό το φυσικό αντιβιοτικό με την ισχυρή αντι-φλεγμονώδη δράση...