ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” από τη ζωή γνωστός αρτοποιός

    Ημερομηνία:

    Θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας η είδηση του θανάτου του αρτοποιού Ανδρέα Ευαγ. Μαράγγου σε ηλικία 69 ετών. Ο εκλιπών διατηρούσε αρτοποιείο στην οδό Κύπρου και Κωνσταντινουπόλεως στην Πάτρα.

    Ήταν πατέρας τριών παιδιών, της Βασιλικής, της Αντιγόνης και του Ευάγγελου. Ο Ανδρέας Μαράγγος έδινε το τελευταίο διάστημα μάχη με την ασθένεια του χωρίς να καταφέρει στο τέλος να βγει νικητής.

    Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 26-8-2021 στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νεοχωρίου Άρτης, απ’ όπου και καταγόταν.

    *Παράκληση της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο Ψυχικής Υγείας Πάτρας (ΣΟΨΥ).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η πορεία των αναρχικών για το Ιράν -φωτο

    Από τον Δυσήνιο Ιππο ανακοινώθηκε: Φωτογραφίες από το μπλοκ...

    Ο γιος του Τομ Χανκς ταξίδεψε με το ελληνικό του διαβατήριο στην Κολομβία και δεν μπορεί να επιστρέψει στις ΗΠΑ: Ελευθερώστε με

    Ο γιος του Τομ Χανκς λέει ότι εγκλωβίστηκε στην Κολομβία χωρίς έγκυρο διαβατήριο για να...

    Μυστικός γάμος για ζευγάρι ηθοποιών; Παντρεύτηκαν;

    Η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ είναι παντρεμένοι, σύμφωνα με τον...

    Διαζύγιο «βόμβα» για Έλληνα πρωταγωνιστή; Χωρίζει μετά από 25 χρόνια;

    Σαν βόμβα «έσκασε» δημοσίευμα περί χωρισμού γνωστού ηθοποιού μετά...