ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” από τη ζωή μία αξιαγάπητη δασκάλα

    Ημερομηνία:

    Θλίψη έχει σκορπίσει στην εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας η είδηση του πρόωρου θανάτου της δασκάλας Ρούλας Παλαιοθόδωρου, μετά από σκληρή μάχη με σοβαρή ασθένεια. Το τελευταίο αντίο, της είπαν συγγενείς και φίλοι το απόγευμα της Δευτέρας στην Ανδραβίδα, από όπου και καταγόταν.

     

    Εγραψε ο Γιάννης Καραντζής

    ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ
    Ένα δυσάρεστο γεγονός στον χώρο των εκπαιδευτικών έρχεται σήμερα το πρωί να επισκιάσει την αισιοδοξία που χάριζε απλόχερα η ηλιόλουστη ημέρα του Μάη. Η Δρ. Δασκάλα Ρούλα Παλαιοθοδώρου άφησε την τελευταία της πνοή, ύστερα από έναν γενναίο αγώνα που έδωσε τον τελευταίο χρόνο για τη ζωή της.
    Άνθρωπος, επιστήμονας, με ήθος, ζωντάνια και δημιουργικότητα. Τη γνώρισα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου μας ως υποψήφια διδάκτορα και στη συνέχεια ως αποσπασμένη δασκάλα στο Τμήμα.
    Συνεργαστήκαμε αρμονικά και συμμετείχαμε σε πολλά συνέδρια, σεμινάρια και άλλες επιστημονικές δραστηριότητες. Ήταν πάντα πρόθυμη να συμμετάσχει ενεργά σε κάθε ερευνητική προσπάθεια του τομέα ψυχολογίας του Τμήματός μας.
    Ο θάνατός της με λύπησε πολύ. Δεν έχω λόγια να πω περισσότερα.
    Ας είναι η μνήμη της αιωνία. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους της.

     

    Γιάννης Δ. Καραντζής

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης νάρκης του Β’ Παγκοσμίου στον Πύργο

    Με ελεγχόμενη έκρηξη καταστράφηκε νάρκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που είχε εντοπιστεί στην...

    Οι εξηγήσεις του Λευκού Οίκου για τις μελανιές στο χέρι του Αμερικανού προέδρου

    Ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του Προέδρου των...

    Τα οικονομικά αυτών των ζωδίων βελτιώνονται από τις 20 του μήνα

    Τρία ζώδια προσελκύουν την οικονομική επιτυχία όλη την εβδομάδα από τις...

    «Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά ποτέ δεν έχω έρθει σε οργασμό»

    Το να καταφέρει μία γυναίκα να φτάσει σε οργασμό δεν είναι...