ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” από την ζωή ένας από τους πιο αγαπητούς “καφετζήδες” του κέντρου – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Από το καφενείο «Η πλατεία Όλγας» που βρισκόταν στο κάτω μέρος της πλατείας, εκεί που η Αράτου συναντά την Ρήγα Φεραίου είχε περάσει σχεδόν όλη η Πάτρα. Ο Μάκης Σκλήβας με τον γιο του Χρήστο είχαν «μεγαλώσει» πολλές γενιές Πατρινών. Και ήταν ο Χρήστος Σκλήβας που έκανε γνωστό τον θάνατο του πατέρα του, με την είδηση να σκορπά θλίψη στην πατραϊκή κοινωνία.

    Στέκι για τους περισσότερους, έκλεισε το 2008 λόγω συνταξιοδότησης. Εκεί έβρισκες συνήθως φοιτητές, ενώ τις περισσότερες φορές δεν έβρισκες τραπέζι να καθίσεις. Με τον καφέ να συνοδεύεται από το κλασικό λουκούμι και το ούζο από τον μεζέ του, ένα μικρό πιατάκι του καφέ με ελιές,  μια φέτα ψωμί με μία φέτα σαλάμι και μία φέτα κασέρι.

    Φλίγκος

    Από το πρωί έως και αργά το βράδυ, ήταν γεμάτο και αρκετές φορές πολλοί καθόντουσαν στο πεζοδρόμιο.

    GLEARNET

    Από σήμερα ο Μάκης Σκλήβας δεν είναι πλέον μαζί μας. Έφυγε σε ηλικία 91 ετών. Ο γιος του Χρήστος ανέβασε στο facebook μία φωτογραφία με έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό.  «Η ζωή δεν σου χάρισε τίποτα… Πάλεψες όμως, για εσένα και για αυτούς που αγαπούσες, και στάθηκες όρθιος με αξιοπρέπεια. Είσαι ένας ήρωας και ας μην το γράψει η ιστορία. Ήθελα να στο πω αυτό πριν φύγεις αλλά δεν πρόλαβα και αυτό με θλίβει ακόμα πιο πολύ… Καλό ταξίδι… Σ’ αγαπώ… Σε ευχαριστώ για όλα!!». Το ίδιο συγκινητικά είναι και τα σχόλια που ακολούθησαν με την δημοσίευση, με τους περισσότερους να σημειώνουν πως το καφενείο του Μάκη Σκλήβα ήταν σχολείο για τους περισσότερους, το στέκι των νεανικών τους χρόνων.

     

    ΠΑΤΡΑ: "Εφυγε" από την ζωή ένας από τους πιο αγαπητούς "καφετζήδες" του κέντρου - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απρόσμενο ρεκόρ πάνω από 4,5 δισ. τον Ιούλιο για τις ταξιδιωτικές εισπράξεις

    Ιστορικό ρεκόρ στο επτάμηνο σημείωσαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στα 12,2 δισ....

    Πάτρα: Παρουσίαση βιβλίου του Ασημάκη Κων. Παπαδόπουλου 

    Οι Εκδόσεις Gotsis και ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών...

    Η Μόνικα Μπελούτσι χώρισε με τον Τιμ Μπάρτον μετά από δύο χρόνια σχέσης

    Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Τιμ Μπάρτον και η Μόνικα Μπελούτσι μετά...

    Ανανέωση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

    Ανανέωση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου...