ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ένας αξιαγάπητος επιχειρηματίας

Ημερομηνία:

Έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης ο επιχειρηματίας Χρήστος Κριμπάς, σε ηλικία 87 ετών.

Ο εκλιπών απεβίωσε ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, αντιμετωπίζοντας χρόνια προβλήματα υγείας.

Ο Χρήστος Κριμπάς ήταν παντρεμένος με την Ελισσάβετ Χατζηκώστα Κριμπά (η οποία απεβίωσε το 2002) και με την οποία είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Την Δώρα δημοσιογράφο και τον επιχειρηματία Δημήτρη.

Από τον γάμο του γιου του με την Μαρία Κανελλοπούλου-Κριμπά είχε ευτυχήσει να αποκτήσει μία εγγονή την Ελισσάβετ.

Ο Χρήστος Κριμπάς ήταν δραστήριος επιχειρηματίας. Στη διάρκεια της επαγγελματικής του διαδρομής δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία,  μεταξύ άλλων, στο χώρο του εμπορίου αυτοκινήτων και μηχανημάτων έργων.

Το flamis.gr εκφράζει τα θερμά τους συλλυπητήρια στην συνάδελφο Δώρα Κριμπά, τον αδελφό της Δημήτρη Κριμπά και τη σύζυγό του Μαρία για την απώλεια του πατέρα τους.

ΠΑΤΡΑ: "Εφυγε" ένας αξιαγάπητος επιχειρηματίας

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

ΑΑΔΕ: Νέος τρόπος τελωνισμού για τους εξαγωγείς – Τα οφέλη για τις επιχειρήσεις

Σε εφαρμογή τίθεται από την ΑΑΔΕ ο Κεντρικός Τελωνισμός...

Οικογενειακή τραγωδία στο Παρίσι: Νεκροί πατέρας και γιος μετά από τροχαίο με Lamborghini, έτρεχαν με 200 χλμ/ώρα, δείτε βίντεο

Μία οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (5/9) σε αυτοκινητόδρομο...

Πάτρα: Παραμένει στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση ο 31χρονος Γιώργος

Στην ΜΕΘ του νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας” παραμένει δίνοντας σκληρή...