ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” η Φωτεινή Κολλάρου

    Ημερομηνία:

    Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου της Φωτεινής Κολλάρου, μητέρας του υπαλλήλου της ΕΣΚΑ-Η, παλιού διαιτητή μπάσκετ και πρώην έφορου του Ναυτικού Ομίλου Πατρών Χρήστου Κολλάρου.

    Η Φωτεινή Κολλάρου, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα.

    Με τον σύζυγό της Αντώνη, η Φωτεινή Κολλάρου είχε αποκτήσει τρεις γιους, τον Ανδρέα, οικονομολόγο, τον Θεόδωρο, ιατρό ο οποίο έφυγε από τη ζωή το 2022 και τον Χρήστο Κολλάρο.

    Η κηδεία της θα γίνει αύριο Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 4.30 το απόγευμα από τον Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο του Ι.Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κώστας Πελετίδης και Βίβιαν Σαμούρη στο Pink The City

    Στο PINK THE CITY 2025 , που διοργανώθηκε στη συμβολή των πεζοδρόμων...

    Παράταση ζωής σε καρκινοπαθείς από εμβόλια για COVID-19

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%b6%cf%89%ce%ae%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%b5%ce%bc/

    Ηχηρές προειδοποιήσεις: Πότε και με ποια ένταση θα έρθει το σκάσιμο της παγκόσμιας «φούσκας»

    «Μία φούσκα την καταλαβαίνεις μόνο όταν σκάσει». Αρκετοί αποδίδουν...