ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” μία ΚΥΡΙΑ της πόλης! Θρήνος για τη Μόνικα Σολωμού

    Ημερομηνία:

    Έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με προβλήματα υγείας η Μόνικα Σολωμού, επί σειρά ετών πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας.

    Η Μόνικα Σολωμού, το γένος Βαμβακά υπήρξε πολύτιμος στυλοβάτης του αείμνηστου Υπουργού και διοικητή του ΙΚΑ Γρηγορίου Σολωμού, από το 1962 οπότε και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μέχρι και την μέρα που τους χώρισε ο θάνατος, στις 10 Ιουλίου του 2013.

    Απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, την Κατερίνα, καθηγήτρια Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, τον Χρήστο και την Μαρία. Ηταν μία αξιαγάπητη γυναίκα στην Πάτρα, με πλούσια κοινωνική δράση, μία ΚΥΡΙΑ της πόλης. 

     

    ΠΑΤΡΑ: "Εφυγε" μία ΚΥΡΙΑ της πόλης! Θρήνος για τη Μόνικα Σολωμού ΠΑΤΡΑ: "Εφυγε" μία ΚΥΡΙΑ της πόλης! Θρήνος για τη Μόνικα Σολωμού

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...