ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο γνωστός έμπορος οπωροκηπευτικών Δημήτρης Σταματόπουλος

    Ημερομηνία:

    Πέθανε και κηδεύεται αύριο  Τετάρτη στις 11.00π.μ. στον Ι. Ναό της Αγ. Τριάδος ύστερα από γενναία αλλά δυστυχώς άνιση μάχη που έδωσε με τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν, ένας ιδιαίτερα συμπαθής και αγαπητός συμπολίτης μας ο Δημήτρης Σταματόπουλος.

    Ο εκλιπών υπήρξε επι σειράν ετών έμπορος οπωροκηπευτικών στην κεντρική λαχαναγορά των Πατρών και είχε αναπτύξει πολύπλευρη δραστηριότητα σε ό,τι αφορά την τροφοδοσία της αγοράς με επιλεγμένα και ποιοτικά αγροτικά προϊόντα.

    Ο Δημ. Σταματόπουλος  ευτύχησε να δημιουργήσει εξαίρετη οικογένεια με την αείμνηστη σύζυγό του Μαρία με την οποία απέκτησαν τέσσερις θυγατέρες τις Αμαλία, Χριστίνα, Ανδριανή και Δήμητρα.

    Η ΕΣΗΕΠΗΝ και το ΤΕΑΣ απευθύνουν θερμά συλλυπητήρια στον εκλεκτό συνάδελφο Κώστα Θεοδωρόπουλο Γενικό Γραμματέα του ΤΕΑΣ, γαμπρό του εκλιπόντος και  στην αγαπητή  σύζυγό του Αμαλία καθώς επίσης τους 12 εγγονούς του  και την  υπόλοιπη οικογένειά του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στα hotspots της διαχείρισης μεγάλου πλούτου η Ελλάδα (πίνακας)

    H διαχείριση του μεγάλου πλούτου, ειδικά σε περιόδους που οι...

    Oλιστικό σχέδιο για να αντιμετωπιστεί η στεγαστική κρίση

    Ενα ολιστικό σχέδιο νέων παρεμβάσεων για το Στεγαστικό, που στοχεύει ταυτόχρονα...

    Άγρια δολοφονία 14χρονης σε δάσος – Την πυροβολήσαν και της έβαλαν φωτιά

    Δύο έφηβοι από τη Φλόριντα κατηγορούνται ότι παρέσυραν μία...

    Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Το επόμενο διάστημα θα αποφασιστεί αν θα θανατωθεί το πίτμπουλ που σκότωσε το 2χρονο παιδάκι

    Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου από την είδηση ότι...