ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο Κανέλλος!

Ημερομηνία:

Απεβίωσε χθες, μετά από σύντομη ασθένεια, ο Kανέλλος Γεωργιτσόπουλος, παλαιό στέλεχος του ΟΤΕ, σύζυγος της εκπαιδευτικού και Διευθύντριας του Θεατρικού Εργαστηρίου της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», Αθηνάς Καλλιμάνη.

PHILOXENIA

Διετέλεσε επί 12ετία, Πρόεδρος της τοπικής διοικούσας επιτροπής της Πανελλήνιας  Ένωσης Τεχνικών ΟΤΕ (ΠΕΤ-ΟΤΕ)  (ΑΧΑΙΑΣ- ΖΑΚΥΝΘΟΥ)  και εκλεγμένο μέλος  του Πανελλαδικού διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΤ-ΟΤΕ .

Διετέλεσε επίσης έφορος στην εκτελεστική επιτροπή του εργατικού κέντρου Πάτρας επί 6ετία.

Επρόκειτο περί ενός εκλεκτού και ιδιαίτερα λόγω χαρακτήρα αγαπητού συμπολίτη, ο οποίος ευτύχησε με την σύζυγο του να αποκτήσουν δύο εξαιρετικά τέκνα, την Ιωάννα, αρχιτέκτονα μηχανικό και την Ευδοκία [Εύα], χορογράφο-χορεύτρια, που σταδιοδρομούν στο εξωτερικό.

Η κηδεία του μεταστάντος θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 3 Μαΐου, στον Ι.Ν. Παντανάσσης Πατρών, στις 4 το απόγευμα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Σύνταξη στην Ελλάδα: Πού συμφέρει να ζεις και πόσα χρήματα χρειάζεσαι κάθε μήνα

Ο τόπος στον οποίο θα επιλέξει κάποιος να περάσει...

Κλιματική αλλαγή: Το Ελ Νίνιο ενισχύεται δραματικά – Ισχυρότερο από κάθε περίοδο τα τελευταία 1.000 χρόνια

Το Ελ Νίνιο φαίνεται να εισέρχεται σε μια νέα, ισχυρότερη εποχή,...

Σχολικά είδη: Μειώσεις έως 36% σε 405 προϊόντα – Πόσο κοστίζει φέτος η σχολική λίστα

Μειώσεις τιμών που ξεκινούν από 5% και φτάνουν έως και το...

Pet sitting στην Ελλάδα: Αυξάνεται η ζήτηση – Οι τιμές για βόλτα, επίσκεψη και διανυκτέρευση

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν προσθέσει τα τελευταία χρόνια ακόμη...