ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο Μπάμπης Βούλγαρης

    Ημερομηνία:

    Χθες Σάββατο 18 Ιουνίου 2022, απεβίωσε ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Βούλγαρης, ετών 75.

    Γνωστός επαγγελματίας στο χώρο συντήρησης βαρέων οχημάτων, υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης μεγάλων εταιρειών αλλά και σε συνεργεία ιδιοκτησίας του.

    Ιδιαίτερα αγαπητός στο χώρο του, αλλά και στους κόλπους των συγγενών και φίλων του, εξαιτίας της εξαιρετικής του συμπεριφοράς και καλοσύνης του.

    Γιαυτό μέχρι και τις τελευταίες του στιγμές ήταν στην αγκαλιά της οικογένειάς του, για να κάνει το ύστατο ταξίδι του ήρεμος και μέαα σε κλίμα αγάπης.

    Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει τη Δευτέρα 20/06, στον ιερό ναό Αγ. Μηνά στη Λεύκα, στις 11:00π.μ., παρουσία της συζύγου του Αδαμαντίας, των τέκνων του Δήμητρας και Νικολάου και λοιπόν συγγενών και φίλων.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δείτε φωτό: Ο “Πατρινός” που με τα παγωτά του… προκαλεί σεισμό!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%89%cf%84%cf%8c-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b3%cf%89%cf%84%ce%ac/

    Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για την ευλογιά των προβάτων

    Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναφέρει τα εξής: Η...

    Δήμαρχος Πατρέων: Συλλυπητήρια για τον Γιώργο Παυλάκη

    Την θλίψη του για τον αιφνίδιο χαμό του εικονολήπτη...