Πάτρα: “Είναι ένοχοι! Πρέπει να φύγουν!”- Συμβολική διαμαρτυρία της νεολαίας ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    Ημερομηνία:

    Μέλη της Νεολαίας Νέας Αριστεράς, πραγματοποιήσαν συμβολική διαμαρτυρία κατά την διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Πάτρα.

    Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση η συμβολική διαμαρτυρία  πραγματοποιήθηκε “ενάντια στη συγκάλυψη της κρατικής δολοφονίας στα Τέμπη”.

    Και συνεχίζει η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Αχαιας:

    “Η οργάνωση μας γι’ ακόμα μια φορά μετέφερε το μήνυμα της κοινωνίας στους εκπροσώπους της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση είναι ένοχη! Γι’ αυτό θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να αποδοθούν πολιτικές και ποινικές ευθύνες. Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί. Ο Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση του αργά ή γρήγορα θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

    Η παρέμβαση μας ενόχλησε την κυβέρνηση και τα στελέχη της. Γι’ αυτό η αστυνομία προχώρησε αμέσως στην αναίτια προσαγωγή δύο μελών της οργάνωσης μας, μέλη των Φοιτητικών τους Συλλογών, με απώτερο στόχο να μας τρομοκρατήσει. Η προσπάθεια να ποινικοποιηθεί ο αγώνας για την δικαίωση όσων έχασαν την ζωή τους στα Τέμπη δεν μας φοβίζει. Μας εξοργίζει ακόμα περισσότερο!

    Ότι και να κάνουν, η αλήθεια δε μπορεί να μπαζωθεί! Η νεολαία της χώρας θα πάρει πάνω της την υπόθεση της δικαιοσύνης! Στις 28 του Φλεβάρη γράψαμε ιστορία. Στείλαμε το πρώτο τεράστιο μήνυμα στην Κυβέρνηση.

    Συνεχίζουμε μέχρι τέλους την μάχη για να κερδίσουμε πίσω “οξυγόνο””.

     

    Πάτρα: "Είναι ένοχοι! Πρέπει να φύγουν!"- Συμβολική διαμαρτυρία της νεολαίας ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
    ICECAP
    Πάτρα: "Είναι ένοχοι! Πρέπει να φύγουν!"- Συμβολική διαμαρτυρία της νεολαίας ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δεμένα τα πλοία την Πρωτομαγιά – 24ωρη απεργία των ναυτεργατών

    Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν οι ναυτεργάτες την Πέμπτη...

    Δυτ. Ελλάδα: «Παλεύω για το παιδί μου» – Ο πατέρας της 4χρονης Παρασκευής συγκλονίζει

    «Δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα που χαλάω, αλλά ο...

    Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη: Η σαστισμένη on air αντίδραση δημοσιογράφου την ώρα της δόνησης

    Σεισμός 6,2 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/4) κοντά...

    Τουρκία: Πολιτικοί κραδασμοί μετά το γερμανικό βέτο για τα Eurofighter – Πλησιάζει το τέλος Ερντογάν, λέει ο Ιμάμογλου

    Το βέτο της Γερμανίας στην πώληση μαχητικών αεροσκαφών Eurofighter στην Τουρκία,...