ΠΑΤΡΑ: “Ερήμωσε” η Ηφαίστου

    Ημερομηνία:

    Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ο πεζόδρομος της Ηφαίστου είναι νεκρός και έρημος.

    Όχι ότι άλλες χρονιές τέτοιες εποχές γινόταν ένας χαμός. Ο χαμός στην Πλάκα της Πάτρας γινόταν το διάστημα Μαΐου – Ιουνίου έως στις αρχές Ιουλίου και ξανάρχιζε μετά τον Σεπτέμβρη με την επιστροφή των φοιτητών στην βάση τους, στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

    Όμως από την άλλη δεν υπήρχε και αυτή η νέκρα. Τα περισσότερα από τα μαγαζιά της Ηφαίστου έχουν ήδη κλείσει για καλοκαίρι από τις αρχές Ιουλίου, βλέποντας ότι οι φοιτητές φέτος έφυγαν για διακοπές από αρκετά νωρίς, με το που τελείωσαν την εξεταστική.

    Οπότε χωρίς τους φοιτητές δεν υπήρχε λόγος να μείνουν ανοικτά. Δεν είναι μόνο όμως οι φοιτητές που ο πεζόδρομος έχει ερημώσει ή τουλάχιστον δεν έχει την κίνηση που είχε παλαιότερα.

    Φλίγκος

    Η Εφορία Αρχαιοτήτων και οι σχετικές υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού εδώ και μήνες έχουν δώσει «κόκκινο» στα μαγαζιά που βρίσκονταν μπροστά από το Ρωμαϊκό Στάδιο στο να βγάλουν τραπεζοκαθίσματα.

    Ακόμα όμως και στα σημεία της Ηφαίστου που τα μαγαζιά παραμένουν ανοικτά ο κόσμος είναι ελάχιστος, ενώ το ίδιο σκηνικό επικρατεί και στην πλατεία Μαρκάτο. Ο πεζόδρομος έχει ερημώσει έτσι από τις αρχές του μήνα. Και αλήθεια αρέσει αυτή η εικόνα στους κατοίκους και σε όσους φωνάζουν για τα μαγαζιά;

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/

    Ακρίβεια: Από το Φθινόπωρο η εφαρμογή για τις καταγγελίες καταναλωτών – Σε ποια προϊόντα αναμένονται αυξήσεις

    Για τη μάχη κατά της ακρίβειας μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου,...