ΠΑΤΡΑ: “Εσβησε” η Πιερ Λυμπέρη! Μητέρα δύο παιδιών! Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο

    Ημερομηνία:

    Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του δημάρχου Ήλιδας, Γιάννη Λυμπέρη, αφού σήμερα το μεσημέρι, έφυγε από την ζωή, η γυναίκα του αδερφού του, Νίκου, η Πιερ, σε ηλικία 63 ετών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα υπέστη ανακοπή, ήταν ώρα που βρισκόταν στο σπίτι της στην Αμαλιάδα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης, όπου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, αποφασίστηκε η διακομιδή της σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Πάτρας.

    Δυστυχώς όμως, λίγη ώρα αφού έφτασε εκεί και παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού να την κρατήσει στη ζωή, η Πιερ Λυμπέρη άφησε την τελευταία της πνοή.

    Όσοι την γνώριζαν, κάνουν λόγο για μια καλοσυνάτη γυναίκα, με ευγενική ψυχή που πάντα φύλαγε έναν καλό λόγο για όλους.

    Με τον σύζυγό της, Νίκο, γνωρίστηκαν στην Ιταλία, όταν εκείνος σπούδαζε, μιας και η ίδια καταγόταν από την Πάβια.

    Παντρεύτηκαν και έζησαν για κάποια χρόνια στην Ιταλία, στη συνέχεια ωστόσο, ήλθαν στην Αμαλιάδα όπου και εγκαταστάθηκαν μόνιμα.

    Μαζί δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια, και απέκτησαν δυο παιδιά, τα οποία λάτρευε, τον Ερνέστο και τον Πανίνο.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τα Τέμπη

    Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα, κατά πλειοψηφία, το ψήφισμα...

    Πάτρα: Χωρίς Ταξί 10 έως 13.00 την Παρασκευή λόγω Τεμπών

    Το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Πατρών & Περιχώρων «Άγιος Χριστόφορος»...

    Τέμπη: «Είναι σαν έσκασε πυρηνική βόμβα μέσα στο κεφάλι του» – Συγκλονίζει η μητέρα του Γεράσιμου

    Δύο χρόνια μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ο μοναδικός επιζών...
    Best Shop