ΠΑΤΡΑ: “Καμπάνες” σε ανδρόγυνο και έναν ταξιτζή! Είχαν λίστα με 100 πελάτες… για ναρκωτικά!

    Ημερομηνία:

    Για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας, της διακίνησης ναρκωτικών και της οπλοκατοχής καταδικάστηκαν χθες από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, ένα ανδρόγυνο και ένας ταξιτζής που είχαν συλληφθεί πριν από έναν χρόνο στο Αίγιο, σε επιχείρηση κλιμακίου της Δίωξης Ναρκωτικών από την Αθήνα.

    Η υπόθεση είχε απασχολήσει την τοπική επικαιρότητα, καθώς στο κινητό τηλέφωνο του βασικού κατηγορούμενου που έχει καταγωγή από την Αλβανία, είχε βρεθεί λίστα με πάνω από 100 ονόματα Αιγιωτών, κάποιοι εκ των οποίων ήταν επιφανή μέλη της τοπικής κοινωνίας και ερευνήθηκαν ως πιθανοί πελάτες του.

    Μάλιστα, ο 35χρονος Αλβανός έχει απασχολήσει και πάλι τις Αρχές καθώς από την Ασφάλεια Αιγίου έχει συλληφθεί τα τελευταία δύο χρόνια δύο φορές για αξιόποινες πράξεις.

    Στην κατοχή των συλληφθέντων είχε βρεθεί ελάχιστη ποσότητα κοκαΐνης, μόλις μισό γραμμάριο και στο σπίτι του άνδρα άλλα τέσσερα γραμμάρια, όμως η ετυμηγορία της Δικαιοσύνης χθες, ήταν ιδιαίτερα τσουχτερή, ακόμα και μετά την υποβάθμιση της αρχικής κατηγορίας από συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης σε συμμορία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι συγγραφείς στον κόσμο – Αμοιβές που «ζαλίζουν»

    Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι αστέρες του Χόλυγουντ αποφασίζουν να...

    Γιατί οι αρχαίοι Έλληνες έκαναν πρόταση γάμου πετώντας ένα μήλο στις αγαπημένες τους;

    Ο θεσμός του γάμου είναι αρχαιότατος. Στις πιο μοντέρνες...

    Γυναίκα διχάζει το διαδίκτυο – Ο κουνιάδος της δεν την κάλεσε στο baby shower και τώρα τον εκδικείται

    Πολλές φορές τα baby showers είναι… δραματικά. Υπάρχουν οι εγωκεντρικοί συγγενείς...

    Μανταρίνι: Γιατί πρέπει να το βάλετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα

    6Είναι αρωματικό, είναι χειμωνιάτικο, είναι ιδανικό σνακ και είναι...