ΠΑΤΡΑ: “Καρτέρι” της Τροχαίας σε 7 δρόμους! “Κόντρα”… στην κόντρα

    Ημερομηνία:

    Στο στόχαστρο της Τροχαίας μπάινουν πλέον  οι αυτοσχέδιοι “αγώνες” ΙΧ οχημάτων που λαμβάνουν χώρα σε διάφορα σημεία της Πάτρας, ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές ώρες.

    Η λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου, η Ακτή Δυμαίων, η Ηρώων Πολυτεχνείου, αλλά ακόμη και η οδός Κορίνθου, ο πιο κεντρικός δρόμος της Πάτρας, αρχίζουν να ελέγχονται διεξοδικά.

    Κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες τα συγκεκριμένα σημεία μετατρέπονται σε πίστες τρόμου, με νεαρούς να οδηγούν τα αυτοκίνητά τους (ή συγγενών τους) με ιλιγγιώδη ταχύτητα, σκορπίζοντας τον τρόμο στους κατοίκους των περιοχών και κυρίως σε διερχόμενους οδηγούς.

    Πληροφορίες   αναφέρουν ότι από το “κόσκινο” των κλιμακίων της Τροχαίας Πατρών δε θα ξεφεύγει το παραμικρό με τους ελέγχους να είναι ενδελεχείς και τα μπλόκα να κάνουν την παρουσία τους διακριτή σε κομβικά σημεία της Πάτρας. Οι έλεγχοι θα γίνουν ακόμη και στο πρώην Καρφούρ, στην περιμετρική αλλά και στην Εθνική οδό μετά την Αμερικής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί οι άνδρες τρώνε τόσο πολύ κρέας;

    Το κρέας έχει εδώ και αιώνες κεντρική θέση στην...

    Τέσσερα “σημάδια” ότι έχετε πέσει θύμα χειραγώγησης

    Από την οικογένεια έως τις ερωτικές σχέσεις και την...

    Γιατί οι γυναίκες έλκονται ερωτικά από τα… τέρατα;

    Στο Ηνωμένο Βασίλειο κάνει θραύση η ερωτική λογοτεχνία, με όμορφες γυναίκες...